Στη στήλη “Secret” των Παραπολιτικών και την Σάσα Σταμάτη μίλησε η Ιωάννα Μπέλλα για την άσχημη εμπειρία λεκτικής βίας που είχε στο παρελθόν από σύντροφό της.

Το γνωστό μοντέλο που διαπρέπει στο εξωτερικό, με αφορμή τις γυναικοκτονίες στην Ελλάδα τον τελευταίο χρόνο, αναφέρθηκε στο περιστατικό βίας που την κλόνισε και παρότρυνε κι άλλες γυναίκες πως να αντιδρούν σε ανάλογες περιπτώσεις.

Η Ιωάννα Μπέλλα εξομολογήθηκε:

 “Έχω δεχτεί λεκτική βία από σύντροφό μου. Και φυσικά έφυγα αμέσως από αυτήν την σχέση. Πάνω σε τσακωμούς μου έλεγε πολύ βαριά λόγια, αναφερόμενος και στα Θεία και στην προσωπική μου ζωή. Μου έλεγε πράγματα τα οποία δεν μπορώ καν να τα πω δημοσίως και άλλα πολλά. Εγώ εκείνη την στιγμή ήμουν σε σοκ και δεν αντέδρασα γιατί η κατάσταση θα είχε ξεφύγει. Σηκώθηκα κι έφυγα έτσι απλά και δεν τον είδα ποτέ. Όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση και να μην αφήνουμε κανένα να μας υποτιμά και να μας φέρεται με άσχημο τρόπο. Πραγματικά έχω συγκλονιστεί με όλες αυτές τις γυναικοκτονίες που έχουν γίνει στην Ελλάδα τον τελευταίο μήνα. Καμία γυναίκα δεν πρέπει να αφήσει κανέναν να την αγγίζει ή να της ασκεί όποια μορφή βίας”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ