Αποκλεισμένη στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λεμεσό βρίσκεται η Ιωάννα Μπέλλα!

Το γνωστό μοντέλο ήρθε για να επισκεφθεί τον σύντροφό της, Γιάννη Λεωνίδου και έκτοτε έκλεισαν τα αεροδρόμια λόγω του COVID-19 με αποτέλεσμα να μείνει στο νησί και να την φιλοξενεί ο Κύπριος επιχειρηματίας στο σπίτι του.

Η ίδια σε τηλεφωνική σύνδεση που πραγματοποίησε με την Χριστιάνα Αριστοτέλους στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα”, μίλησε για τη τωρινή κατάσταση που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα, αποκάλυψε πόσο καιρό είναι μαζί με τον σύντροφό της, αλλά και πώς περνάνε την ερωτική καραντίνα τους.

“Είχα έρθει για δουλειά και για να δω τον σύντροφό μου και μόλις ήθελα να επιστρέψω έγινε όλο αυτό με τα αεροπλάνα και δεν μπορούσα να επιστρέψω επειδή είχαν απαγορευτεί οι πτήσεις. Και από τότε μένω εδώ πέρα καραντίνα και ευελπιστώ να τελειώσει σύντομα όλο αυτό και να είμαστε όλοι καλά. Μαγειρεύουμε, βλέπουμε ταινίες, δόξα τω θεό έχω τον σύντροφό μου, έχω μια παρέα, βλέπω μόνο τον σύντροφό μου όμως δεν βλέπουμε κανένα άλλον. Είμαστε μέσα στο σπίτι και προσπαθούμε να κυλάει η μέρα χαλαρά, μαγειρεύουμε, μιλάμε, παίζουμε επιτραπέζια, γυμναζόμαστε όσο μπορούμε, αυτά που κάνει όλος ο κόσμος όταν είναι στο σπίτι. Είμαστε 4 μήνες μαζί. Είχα γυρίσει ένα μήνα πριν από Λονδίνο, όπου δούλευα, έπρεπε να φύγω για Αμερική αλλά δεν μπορώ να φύγω επειδή έχω αποκλειστεί και έμεινα στη Κύπρο, δηλαδή και Ελλάδα να βρισκόμουνα πάλι δεν θα υπήρχε δουλειά. Μέχρι τον Μάιο σίγουρα δεν δουλεύω έχουν ακυρωθεί όλες οι δουλειές μου, αλλά όλο αυτό ήταν για το καλό μας, γι’ αυτό υπομονή επιμονή και όλα θα γίνουν όπως ήταν ευελπιστώ. Σίγουρα με τον μάνατζερ μόνο έχουμε βάλει ένα πλάνο, με το που τελειώσει όλα αυτά, έχουμε τις δουλειές και τα ταξίδια μας”

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ