Κρίσιμη χαρακτηρίζει ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλα την κατάσταση της υγείας της Υπουργού Εργασίας Ζέτας Αιμιλιανίδου, η οποία υποβάλλεται αυτή την ώρα σε χειρουργική επέμβαση στην Αθήνα, αφού “διαγνώσθηκε με υπαραχνοειδή αιμορραγία στον εγκέφαλο λόγω ρήξης ανευρύσματος σε αρτηρία του εγκεφάλου.”

Ο κύριος Χατζηπαντέλα συνόδευσε την κυρία Αιμιλιανίδου στην ελλαδική πρωτεύουσα, κατά την μεταφορά της με αεροασθενοφόρο.Σε ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

“Το Υπουργείο Υγείας ενημερώνει πως χθες βράδυ η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Ζέτα Αιμιλιανίδου, μεταφέρθηκε κατεπείγον σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο μετά από έντονους πονοκεφάλους, όπου διαγνώσθηκε με υπαραχνοειδή αιμορραγία στον εγκέφαλο λόγω ρήξης ανευρύσματος σε αρτηρία του εγκεφάλου.

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες του Υπουργού Υγείας κ. Μιχάλη Χατζηπαντέλα και της Γενικής Διευθύντριας κ. Χριστίνας Γιαννάκη, η κ. Αιμιλιανίδου μεταφέρθηκε επειγόντως με αεροασθενοφόρο σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο στην Ελλάδα  και υποβάλλεται τώρα σε χειρουργική επέμβαση. Η κατάσταση της υγείας της θεωρείται κρίσιμη.”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ