Τα τέταρτα γενέθλια του γιορτάζει ο μονάκριβος γιος της Ilona Garamvolgyi!

Για να το γιορτάσει την ξεχωριστή μέρα, η γνωστή make up artist παράγγειλε μια άκρως εντυπωσιακή τούρτα για την αδυναμία της που θα την θυμάται για πάντα. Πρόκειται για μια τρίπατη τούρτα με “πρωταγωνιστές” τους υπερήρωες της marvel, στους οποίους έχει αδυναμία ο εορτάζοντας.

Η ευτυχισμένη μανούλα θέλησε να μας την δείξει μέσα από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τις οποίες συνόδευσε με λόγια αγάπης για τον 4χρονο πλέον Gavin.

Όπως έγραψε:

“4. Δεν είμαι σίγουρη πως πέρασε ο χρόνος τόσο γρήγορα. Νιώθω πως έμαθα πως είμαι έγκυος σε εσένα πριν από μερικές ημέρες. Όχι χρόνια. Αλλά και πάλι, νιώθω ότι είσαι μαζί μου από πάντα. Ότι πάντα ήσουν ο κολλητός μου. Με έμαθες τόσα πολλά. Μου έδωσες την αυτοπεποίθηση που χρειαζόμουν για να είμαι μητέρα. Δεν έγινε αμέσως. Αλλά με τον καιρό, το να είμαι η μητέρα σου, έμαθα ποια είμαι σε αυτόν τον ρόλο. Τις αδυναμίες και τις δυνάμεις μου… Ήμουν τρισευτυχισμένη όταν έμαθα ότι θα έκανα αγοράκι. Πάντα ήθελα αγόρι και η μεγαλύτερη επιθυμία μου έγινε πραγματικότητα. Κάθε μέρα εκπλήσσομαι από εσένα. Ευχαριστώ για το προνόμιο να είμαι η μητέρα σου. Η ζωή μου, τα πάντα μου, ο καλύτερός μου φίλος σε αγαπώ τόσο πολύ. Χρόνια πολλά για τα τέταρτα γενέθλιά σου υπέροχε γιε μου, Gavin João”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ