Ο Ηλίας Βρεττός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”, και επιβεβαώσε στην Ελένη Μελέτη τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να παντρεύεται τον Σεπτέμβριο.

Αρχικά ο αγαπημένος τραγουδιστής είπε: “Τα δημοσιεύματα περί γάμου που είχαν κυκλοφορήσει έφεραν και εμένα και τη σύντροφό μου σε μια αμηχανία διότι δεν ήταν ακόμη κανονισμένα τα πράγματα῾῎

Ενώ στην συνέχεια επιβεβαίωσε την είδηση λέγοντας: “Πλέον μπορώ να το ανακοινώσω και επίσημα, παντρεύομαι στις αρχές του Σεπτέμβρη και αυτός είναι ο λόγος που μίλησα και για συγκυριακή στιγμή στο τραγούδι μας. Είχα πει ότι όταν είναι σίγουρο θα το πω, αυτή τη στιγμή που έχουν δρομολογηθεί τα πάντα δεν έχω λόγο να μην σας το αποκαλύψω.Επειδή η Αναστασία έχει αλλεργία με τη δημοσιότητα, θα προσπαθήσω να κρατήσω τον γάμο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και σε κλειστό κύκλο῾. 

Παράλληλα αποκάλυψε και πού θα γίνει ο γάμος: ῾Έχω μια σχέση που με ισορροπεί με έναν άνθρωπο που είναι σε πολλά αντίθετος από μένα και αυτή η αντίθεση είναι αυτή που μας δένει. Έκανα πρόταση γάμου, όλα έγιναν με παραδοσιακό τρόπο. Όλα θα γίνουν με τη σωστή σειρά των πραγμάτων. Ο γάμος θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα τη δικιά μουτην Εύβοια σε πολύ κλειστό κύκλο και όπως το έχουμε φανταστεί και οι δυο μας”. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ