Όταν σε ένα ζευγάρι ανήκουν και οι δύο στον τομέα της showbiz, είναι δύσκολο να αποφευχθούν οι προσωπικές ερωτήσεις για την σχέση τους. Ένα πολύ γνωστό ζευγάρι που ενδιαφέρει το κοινό είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik.

Από την πρώτο καιρό της σχέσης τους “κατέκτησαν” τον φακό των paparazzi και έχουν συζητηθεί πολλάκις. Να “δώσει” φως σε διάφορα ερωτήματα που είχαμε για τη σχέση τους εδώ και καιρό έρχεται να βάλει το γνωστό μοντέλο. Σε πρόσφατη της συνέντευξη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκάλυψε πολλά για την σχέση τους.

Εξομολογήθηκε πως αυτό που τους δένει περισσότερο από όλα τα άλλα είναι η ειλικρίνεια και πως μοιάζουν πάρα πολύ, τόσο συναισθηματικά όσο και στην καθημερινότητα τους.

Σε ερώτηση για το αν η εικόνα του “κακού παιδιού” που έχει υιοθετήσει ο Snik είναι ένας ρόλος του παιχνιδιού ανάμεσα στους ράπερ, η Ηλιάνα απάντησε:

“Δεν νομίζω ότι ο Δημήτρης (ο Snik) παίζει κάποιο παιχνίδι, ώστε να είναι επιτυχημένος. Έτσι τον γνώρισα, είναι αυτός που είναι και δεν έχω σκοπό να αλλάξω τίποτα σε αυτόν. Δεν με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνει, θα μπορούσε να είναι και χτίστης. Δεν θα έκανα ποτέ σε έναν χτίστη επαγγελματικές παρατηρήσεις. Τον έχω αγαπήσει και αποδεχθεί όπως είναι και εκείνος αντίστοιχα εμένα”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ