Με σημερινή του ανακοίνωση, το ελλαδικό κανάλι ΣΚΑΙ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου καθώς αναλαμβάνει το ριάλιτι γνωριμιών, Love Island.

Η Ηλιάνα θέλησε να στείλει ένα πρώτο μήνυμα για το νέο της επαγγελματικό βήμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Με έναν ευφάνταστο τρόπο, μοιράστηκε τα πρώτα της συναισθήματα για την αλλαγή τηλεοπτικής στέγης, αφού δημοσίευσε μια φωτογραφία που ποζάρει κρατώντας έναν πίνακα με τα εξής λόγια: ”Alpha females always look upon the SKAI”.

Η ίδια θέλησε να κάνει ένα λογοπαίγνιο με τα ονόματα των δύο καναλιών, κάνοντας σχετική αναφορά και στο προηγούμενο τηλεοπτικό σπίτι της, τον Alpha. Ωστόσο, τα λόγια με τα οποία συνόδευσε την φωτογραφία προκαλούν ενδιαφέρον, αφού έγραψε ένα κείμενο με πολλούς παραλήπτες και σαφείς αιχμές σε προηγούμενες συνεργασίες.

«Στη ζωή θα βρεις μπροστά σου πολλές κλειστές πόρτες και θα ακούσεις πολλά όχι. Θα βρεις όμως και ανθρώπους που πιστεύουν σε σένα, σε στηρίζουν και σου δίνουν την ευκαιρία. Κρατάω αυτή την όμορφη εκκίνηση που μου χάρισαν οι άνθρωποι του @alphatv, την πίστη και την αγάπη τους. Και τους ευχαριστώ. Τώρα δίνω με χαρά τη σκυτάλη στο όραμα της νέας μου τηλεοπτικής οικογένειας στον @skaitv.gr.

Από μένα λοιπόν είναι όχι σε όλα τα όχι που άκουσα και σε συμπεριφορές που δεν κατανόησα ποτέ, thank you tho, με μάθατε τόσα πολλά. Για πάντα ευγνώμων.

ΝΑΙ λέω πάντα και για πάντα μόνο σε εσάς και σας ευχαριστώ τόσο πολύ που μου χαρίσατε μια νέα ζωή. Χρωματιστή, γεμάτη προκλήσεις και απέραντη αγάπη.», έγραψε η Ηλιάνα στην ανάρτησή της, κάνοντας αναφορά σε όλα τα όχι που άκουσε στη τηλεόραση και σε συμπεριφορές προηγούμενων συνεργατών της.

Δείτε τη φωτογραφία:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ