Μετά το τέλος του Love Island, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φαίνεται ότι θέλει να κρατήσει μια απόσταση από την τηλεόραση και να αφιερώσει τον ελεύθερο χρόνο της στον οικογενειακό και στενό φιλικό της κύκλο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Νίκης Κώτσου στην εφημερίδα Real Life, όσον αφορά στην προσωπική ζωή της, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παρόλο που είναι πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό του γοητευτικού αρχιτέκτονα Γιάννη Καραβασάνη έχει επιλέξει επίσης να προχωρά με αργά και σταθερά βήματα.

Δείτε επίσης: Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έτσι γνώρισε τον σύντροφό της – Είχαν σχέση εξ αποστάσεως

Οι δυο τους θέλουν να ζήσουν την επανασύνδεσή τους, όπως τους ταιριάζει, καθώς έχουν υπάρξει σύζυγοι στο παρελθόν και γνωρίζουν από πρώτο χέρι ότι, αν το ζευγάρι δεν νιώθει έτοιμο, ο γάμος δεν έρχεται για να επισφραγίσει την ευτυχία.

Σύμφωνα με πρόσωπο από το κοντινό περιβάλλον της Ηλιάνας, το ζευγάρι δεν έχει προχωρήσει ακόμη σε συγκατοίκηση μετά το καλοκαίρι, όταν οι δυο τους ήρθαν και πάλι κοντά. Για να γίνει το επόμενο βήμα θέλουν και οι δύο να είναι σίγουροι, αφού μια ενδεχόμενη αποτυχία για δεύτερη φορά δεν θα μπορέσει να ξεπεραστεί εύκολα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ