Η παρουσιάστρια Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στην μετακίνησή της στον Alpha, όπου θα παρουσιάζει το “Style me up”, ενώ παράλληλα μίλησε για την επανασύνδεσή της με τον Snik και τον καινούργιο κύκλο του “GNTM”.

Αρχικά, παραδέχτηκε ότι αποτελεί κάτι διαφορετικό για εκείνη και είχε άγχος, όμως έπειτα προσαρμόστηκε με την ομάδα, τον Τρύφωνα Σαμαρά, τη Ραμόνα Βλαντή και την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη.

Παράλληλα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δήλωσε πως δεν έχει μιλήσει με την περσινή παρουσιάστρια του fashion show, Μαρία Μπακοδήμου, όμως θα τη γνωρίσει καθώς είναι κάτι που θέλει.

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεών της, σχολίασε τον καινούργιο κύκλο του “GNTM” και την απουσία της Βίκυς Καγιά, λέγοντας: «Είδα πολύ λίγο αλλά είχα αγωνία να δω πως θα είναι. Τη Βίκυ την είχαμε συνηθίσει και ο ρόλος της ήταν πολύ δυνατός. Η Βίκυ είναι το “GNTM”», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ θεωρεί πως η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου «μπήκε κατευθείαν στον ρόλο».

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την επανασύνδεση με τον Snik

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, εκείνη και ο Snik είχε γραφτεί ότι ενδεχομένως να είναι ξανά ζευγάρι, λόγω κάποιων instastories του τράπερ. H Ηλιάνα Παπαγεωργίου, λοιπόν, δήλωσε στον Ισίδωρο Φίκαρη: «O Δημήτρης είναι ένα πολύ καλό παιδί που το αγαπάω πολύ κι ότι και να συμβαίνει μεταξύ μας υπάρχει αγάπη. Ό, τι και να συμβαίνει είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ