Η Ηλιάνα Μαυρομάτη, ή αλλιώς «Ζέτα» από τη σειρά “Αυτή η Νύχτα Μένει” που προβάλλεται κάθε Τετάρτη στον ALPHA Κύπρου στις 22:15, μίλησε για τις ερωτικές σκηνές της με τον Στρατή (Βασίλη Μπισμπίκη) σε πρόσφατες δηλώσεις που παραχώρησε σε δημοσιογράφους.

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη ξεκαθάρισε για τον Βασίλη Μπισμπίκη, αναφερόμενη στη σειρά “Αυτή η Νύχτα Μένει”: «Οι ερωτικές σκηνές με τον Βασίλη Μπισμπίκη στη σειρά “Αυτή η νύχτα μένει” είναι ενδιαφέρουσες. Ο Βασίλης είναι ένας πολύ έμπειρος επαγγελματίας, με κάνει να νιώθω πάρα πολύ άνετα σε όλες τις εκφάνσεις των σκηνών μας και στις ερωτικές σκηνές. Οπότε, δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα».

Η ηθοποιός επισήμανε, επίσης, ότι δεν υπάρχει λόγος ζήλιας διότι αυτός ο ερωτισμός είναι καθαρά επαγγελματικός. Όπως επισήμανε χαριτολογώντας: «Δεν έχω σκεφτεί μήπως ζηλέψει η σύντροφός του (σ.σ. Δέσποινα Βανδή) γιατί είναι μια πολύ έμπειρη γυναίκα, είναι καλλιτέχνης και καταλαβαίνει».

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ο Στρατής και η Ζέτα φτάνουν μαζί στο μαγαζί, αφήνοντας Διαμάντω και Νίτσα έκπληκτες και τη Νίκη με σπασμένη καρδιά. Η πίεση του Στέλιου στον Χρήστο να μάθει τον πραγματικό λόγο που έχει βάλει στόχο τον Βαρδάρη, τον οδηγεί στο να καταλάβει πως η βοήθεια που του ζητάει, δεν μπορεί να έρθει χωρίς αντάλλαγμα.

Αυτή η Νύχτα Μένει – Κάθε Τετάρτη, στις 22:15 στον ALPHA Κύπρου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ