“Άνοιξε” τον χορό των δοκιμαστικών και όχι άδικα, αφού ξέρει να χορεύει πολύ καλά!

Ο λόγος για την χορεύτρια και ραδιοφωνική παραγωγό, Αναστασία Δρακά, η οποία σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του HELLO! πέρασε το κατώφλι του Αρχάγγελου στο Omega, για δοκιμαστικό στην ψυχαγωγική εκπομπή του καναλιού “Έλα να δεις”.

Η εκπομπή βρίσκεται σε φάση αναδιαμόρφωσης και τηλεοπτικού “λίφτινγκ”. Στο πάνελ της εκπομπής παραμένει ο Παντελής Παναγιώτου ενώ στο τιμόνι της παρουσίασης θα βρίσκεται η νεαρή και ταλαντούχα δημοσιογράφος, Έλενα Θεοδώρου.

Τα δοκιμαστικά άρχισαν εδώ και καιρό, με την Αναστασία Δρακά να πετυχαίνει ένα πολύ καλό δοκιμαστικό και να συζητά με την εκπομπή για μια θέση στο πάνελ. Η αγαπημένη χορεύτρια που την έχουμε δει να κερδίζει τις εντυπώσεις στο χώρο της τηλεόρασης, του ραδιοφώνου αλλά και της υποκριτικής, τα τελευταία χρόνια αποτελεί ένα από τα νέα πρόσωπα στο χώρο της κυπριακής showbiz ενώ η ίδια είχε συνεργαστεί στο παρελθόν σε παρόμοια θέση στο πάνελ της Χριστιάνας Αριστοτέλους.

Τίποτα φυσικά δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα, αφού οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν σε λίγες ημέρες, με το κανάλι να εξετάζει και άλλες εναλλακτικές θέλοντας να καταλήξει στην καλύτερη για την δημιουργία μιας νέας ομάδας. Η Αναστασία Δρακά είναι μια από τις υποψήφιες κοπέλες για μια θέση στο πάνελ, με τις εκπλήξεις και τα “κρυφά χαρτιά” μέχρι τελευταία στιγμή να παραμένουν  στο.. παιχνίδι της διεκδίκησης για μια θέση στην εκπομπή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ