Η Ζιζέλ χώρισε από τον Τομ Μπρέιντι και πλέον έχει εστιά;σει στα παιδιά της και την καριέρα της, ενώ πρωταγωνιστεί συνεχώς στα ταμπλόιντς. Αν και δημοσιεύματα τη θέλουν να έχει συνάψει δεσμό με τον δάσκαλο Ζίου Ζίτσου των παιδιών της, Joaquim Valente, το super model έδωσε τη δική της απάντηση με μια ανάρτηση στα μέσα ακοινωνικής δικτύωσης.

Πρόσφατα, η Ζιζέλ απαθανατίστηκε με τον δισεκατομμυριούχο Τζέφρι Σόφερ, ο οποίος μάλιστα είναι καλός φίλος του Τομ Μπρέιντι. «Η Ζιζέλ περνούσε χρόνο με τον Τζέφρι Σόφερ», είπε πηγή του περιβάλλοντός της στη Daily Mail.

Ο Τζέφρι Σόφερ ασχολείται με τα ακίνητα και είναι ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Fontainebleau στο Μαϊάμι, ενώ σύμφωνα με την ίδια πηγή η Ζιζέλ ενδέχεται να τον βλέπει ερωτικά. «Βλέπονται αρκετούς μήνες τώρα και συναντιούνται κρυφά περίπου μία φορά την εβδομάδα», είπε η πηγή.

Ο δισεκατομμυριούχος Τζέφρι Σόφερ και ο Τομ Μπρέιντι έγιναν φίλοι το 2020 όταν το πρώην ζευγάρι αγόρασε μια έκταση για να χτίσει το σπίτι του, δίπλα στην έπαυλη του Σόφερ στο Μαϊάμι.

Το ειδύλλιο της Ζιζέλ με τον Τζέφρι Σόφερ δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί. Τώρα, όσον αφορά την περιουσία του, υπολογίζεται σε 2,2 δισεκατομμύρια δολάρια!

ζιζέλ

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ