Συνέντευξη στο περιοδικό Gala παραχώρησε η Βίκυ Καγιά!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια μίλησε στον Κώστα Μπουρούση, για την καριέρα, την προσωπική ζωή, την οικογένεια, τα επόμενα σχέδια, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στην αποχώρηση της από το GNTM και το καινούργιο ξεκίνημα στο “Dansing with the stars” που πλησιάζει.

Η ίδια αποκάλυψε πως είχε ανάγκη μια πρόκληση και ανέφερε τον πραγματικό λόγο που αποφάσισε να το αφήσει για κάτι καινούργιο. Ποιος ήταν αυτός; Μα φυσικά, η κούραση από τα γυρίσματα, αφού όπως είχε πει, είχε 5 χρόνια να κάνει διακοπές.

Διαβάστε το απόσπασμα της συνέντευξης:

Έτσι έφυγες από το GNTM;

Υπήρξε η πρόταση για το «Dancing with the Stars» και έπρεπε να σταματήσω από το άλλο project γιατί είχα κουραστεί πάρα πολύ. Αυτή είναι η αλήθεια. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο πίσω από αυτό. Είχα μείνει πέντε χρόνια χωρίς διακοπές με δύο μικρά παιδιά στο σπίτι, δεν ένιωθα ότι μπορούσα να συνεχίσω άλλο σε αυτόν τον ρυθμό. Από την κούραση και την ταλαιπωρία δεν είχα την ενέργεια και το πάθος που έπρεπε να έχω. Χρειαζόμουν πρωτίστως να ξεκουραστώ και η πρόταση του DWTS με σήκωσε από την καρέκλα, μου έδωσε προοπτική, πάθος, χαρά. Είναι ένα νέο challenge.

Συναισθηματικά ήταν ένας δύσκολος αποχωρισμός;

Ήταν πολύ δύσκολο όταν πήρα απόφαση την προηγούμενη άνοιξη. Μόνο ψυχοσωματικά δεν έβγαλα. Το πένθησα πολύ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ