Η Βικτόρια Μπέκαμ ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram μία σπάνια φωτογραφία μέσα από την πρώην υπερπολυτελή εξοχική κατοικία της οικογένειας στο νησί Παλμ Τζουμέιρα. Η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ  είχαν στο παρελθόν όχι ένα, αλλά δύο ακίνητα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Στην φωτογραφία εμφανίζεται ολόκληρη την οικογένεια να ποζάρει μπροστά από μια τεράστια εξωτερική πισίνα, με λευκά κτίρια τριγύρω της. Η σχεδιάστρια μόδας συνόδευσε την ανάρτησή της με τη «Ευτυχισμένη Ημέρα του Πατέρα Ντέιβιντ Μπέκαμ! Σε αγαπάμε όλοι τόσο πολύ! Τόσα πολλά φιλιά από όλους μας! Σε αγαπάμε!».

Ο εξωτερικός χώρος ο οποίος περιβάλλεται από λευκό φράχτη με θάμνους ταιριάζει με τα λευκά κτίρια που βρίσκονται τριγύρω.

Ο Ντέιβιντ και η Βικτώρια αγόρασαν το ακίνητο για 1,45 εκατομμύρια ευρώ το 2002, αλλά το 2008, η αξία του είχε αυξηθεί ήδη στα 8,9 εκατομμύρια ευρώ. Ο Ντέιβιντ έκανε δώρο το σπίτι αυτό στους γονείς της Βικτόριια, Τόνι και Τζάκι Άνταμς, καθώς η οικογένεια δεν είχε χρόνο να το επισκέπτεται λόγω των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Το ζευγάρι έχει επίσης ένα διαμέρισμα στον πύργο Μπουρτζ Χαλίφα στο Ντουμπάι, το οποίο αγόρασαν 2009 έναντι 4,4 εκατομμύρια ευρώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ