Η Βικτόρια Μπέκαμ έκανε πολλούς να πιστεύουν ότι πρόκειται να χωρίσει με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ τον περασμένο μήνα, όταν οι θαυμαστές της παρατήρησαν ότι είχε αφαιρέσει το τατουάζ της με τα αρχικά του συζύγου της από τον καρπό της.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της στο «Today», η σχεδιάστρια μόδας και πρώην μέλος των Spice Girls αναφέρθηκε στον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να το αφαιρέσει, βάζοντας τέλος στη φημολογία για κρίση στη σχέση τους.

«Είχα αυτό το τατουάζ πριν από πολύ καιρό. Ήταν λόγο χοντροκομμένο και δεν ήταν πολύ όμορφο. Η κίνησή μου να το σβήσω δεν σημαίνει τίποτα περισσότερο», ανέφερε η Βικτόρια Μπέκαμ.

Η Βικτόρια, μάλιστα, έβαλε τέλος στις φήμες ότι χωρίζει με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ και σημείωσε πως ήταν σενάρια των μέσων μαζικής ενημέρωσης. «Τα μέσα άρχισαν να κάνουν εικασίες, αν άφηνα τον άντρα μου Όχι. Είχα βαρεθεί λίγο το τατουάζ. Είναι τόσο απλό».

Μιλώντας για την οικογένειά της, η Βικτόρια Μπέκαμ αναφέρθηκε επίσης στο φημολογούμενο ρήγμα στη σχέση της με τη νύφη της, Νίκολα Πελτζ, σύζυγο του γιου της Μπρούκλιν Μπέκαμ. «Ήταν ένας όμορφος γάμος. Ως μητέρα, το να βλέπω τον γιο μου τόσο χαρούμενο, σημαίνει τόσα πολλά», είπε σε μεταγενέστερη συνέντευξή της στους Hoda Kotb και Savannah Guthrie.

Βικτόρια Μπέκαμ

Όταν ρωτήθηκε τι μαθήματα ευελπιστεί να πάρουν οι νεόνυμφοι από τον δικό της γάμο, η Βικτόρια Μπέκαμ έκανε την εξής τοποθέτηση: «Να είναι σε στενή επαφή με την οικογένεια και να είναι πάντα ανοιχτοί σε αυτό. Δεν μπορείς ωστοσο να δώσεις συμβουλές. Τα παιδιά πρέπει να καταλαβαίνουν μόνα τους κι εσύ ως γονιός να είσαι πάντα στο πλευρό τους».

Η Νίκολα Πελτζ μιλάει για πρώτη φορά για την πεθερά της Βικτόρια Μπέκαμ & τα σχόλια που την πλήγωσαν

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ