Μετά την συνέντευξη που Μέγκαν – Χάρι στην Όπρα, η οποία έφερε τα πάνω κάτω σε παγκόσμιο επίπεδο και συντάραξε το Μπάγκιγχαμ, το Παλάτι και η Βασίλισσα εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση πριν λίγη ώρα.

Σε δήλωσή του, το Παλάτι είπε “σφάζοντας τους με το γάντι ότι… “οι αναμνήσεις μπορεί να διαφέρουν” αλλά οι ισχυρισμοί που έγιναν στη συνέντευξή τους με την Oprah Winfrey “λαμβάνονται πολύ σοβαρά”.

Το Παλάτι είπε ότι η Βασιλική Οικογένεια είναι «λυπημένη» που μαθαίνει πόσο δύσκολα ήταν τα τελευταία χρόνια για το ζευγάρι. Ο Χάρι, ο Μέγκαν και ο Άρτσι θα είναι πάντα αγαπητά μέλη της οικογένειας», συμπληρώνει.

Η δήλωση, η οποία ήρθε μιάμιση ημέρα μετά τη πρώτη συνέντευξη που μεταδόθηκε στις ΗΠΑ, ανέφερε ακόμα:

«Όλη η οικογένεια λυπάται που μαθαίνει πόσο δύσκολα υπήρξαν τα τελευταία χρόνια για την Μέγκαν και τον Χάρι. Τα ζητήματα που θίγονται, ειδικά αυτό της φυλετικής διάκρισης, είναι ανησυχητικά. Ενώ ορισμένες αναμνήσεις μπορεί να διαφέρουν, λαμβάνονται πολύ σοβαρά υπόψιν και θα αντιμετωπιστούν από την οικογένεια σε ιδιωτικό επίπεδο. Ο Χάρι, η Μέγκαν και ο Άρτσι θα είναι πάντα αγαπημένα μέλη της οικογένειας».

Η απάντηση από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ήρθε μετά από συναντήσεις που συμμετείχαν ανώτεροι βασιλείς μετά την βαθιά προσωπική συνέντευξη των Sussex, οι οποίοι μίλησαν για θέματα ρατσισμού, ψυχικής υγείας κ.α.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ