Η βασιλική οικογένεια είναι γνωστό ότι θα περάσει τα πρώτα της Χριστούγεννα, μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, στο Σάντρινγκχαμ.

Ο βασιλιάς Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα έφτασαν πρώτοι στην εξοχική τους κατοικία, όπου θα φιλοξενήσουν την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια.

Το βασιλικό ζευγάρι έφτασε στην κατοικία του Νόρφολκ νωρίς την Παρασκευή, με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την πριγκίπισσα Κέιτ μαζί με τα παιδιά τους, τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις, να αναμένεται να τους ακολουθήσουν.

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας περνούν συνήθως τα Χριστούγεννα στο εν λόγω μέρος, καθώς ήταν ο επίγειος παράδεισος της βασίλισσας Ελισάβετ.

βασιλική οικογένεια

Την ημέρα των Χριστουγέννων, η οικογένεια θα κατευθυνθεί στην εκκλησία της Αγίας Μαγδαληνής για τη χριστουγεννιάτικη λειτουργία και πολλοί θεωρούν ότι ο πρίγκιπας Λούις μπορεί να παρακολουθήσει τη λειτουργία με την οικογένειά του για πρώτη φορά.

Ο πρίγκιπας Λούις είναι τώρα στην ίδια ηλικία, που είχε η αδερφή του Σάρλοτ όταν έκανε την πρώτη της βόλτα την ημέρα των Χριστουγέννων. Οπότε οι βασιλικοί θαυμαστές ελπίζουν να τον απολαύσουν με τα αδέρφια και τους γονείς του.

Μετά τη λειτουργία, η βασιλική οικογένεια πιθανότατα θα περάσει το υπόλοιπο της ημέρας ιδιωτικά, καθώς και θα παρακολουθήσει το πρώτο χριστουγεννιάτικο μήνυμα του βασιλιά Καρόλου ως μονάρχη.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ