Τη συνάντηση που είχε η Δέσποινα Βανδή με τους γονείς και το σόι του Βασίλη Μπισμπίκη αποκάλυψε σήμερα ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στον αέρα του «Τι λες τώρα». Ο δημοσιογράφος τόνισε πως το ζευγάρι βρέθηκε στο Λουτράκι, τη γενέτειρα του ηθοποιού, όπου και γευμάτισαν δύο φορές με την οικογένειά του.

«Για μένα, μια σχέση επισημοποιείται όταν ο άνδρας πάρει το κορίτσι του και το πάει στους γονείς. Αυτό σημαίνει… είναι το κορίτσι μου! Κι αυτό έγινε. Η αδερφή του Βασίλη είχε γενέθλια και γιορτή εκείνη τη μέρα και εκεί, σε ένα οικογενειακό τραπέζι, ο Βασίλης πήρε τη Δέσποινα και τη γνώρισε στην οικογένεια. Αυτό έχει γίνει πριν δύο εβδομάδες.

Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που συνάντησε τους γονείς του Βασίλη. Την πρώτη φορά τους συνάντησε στο πατρικό σπίτι του Βασίλη. Τη δεύτερη φορά όμως ήταν και με άλλους συγγενείς γιατί στα γενέθλια – γιορτή υπήρχε κι άλλος κόσμος», είπε αρχικά ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είπε επίσης: «Οπότε, με λίγα λόγια, η Δέσποινα έχει γνωρίσει και το σόι. Από εκείνη τη μέρα που γνώρισε τα πεθερικά, ο έρωτας “μπετώνει” περισσότερο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ