Την πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής της βιώνει η Τζούλια Νόβα, καθώς είναι έγκυος και σε λίγο καιρό θα αποκτήσει το πρώτο της παιδί.

Η Τζούλια, διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και την επόμενη εβδομάδα θα παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της Μιχάλη Βιτζηλαίο στο δημαρχείο με πολιτικό γάμο.

Το ζευγάρι αποφάσισε να επισφραγίσει τον έρωτά του λίγο πριν έρθει στον κόσμο το αγγελούδι του.

Μάλιστα, η Τζούλια Νόβα και ο Μιχάλης Βιτζηλαίος έχουν στόχο να πραγματοποιήσουν και τον θρησκευτικό τους γάμο την επόμενη χρονιά.

Η Τζούλια Νόβα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι” και την Ελένη Βουλγαράκη.

Το πρώην κορίτσι του “Τροχού της τύχης” μίλησε για την εγκυμοσύνη της και τον γάμο της.

«Έχω πολύ εύκολη εγκυμοσύνη. Το μόνο που με άγχωσε στο νυφικό ήταν να μη φανεί η κοιλίτσα μου. Δεν είμαι από εκείνες που την επιδεικνύουν», είπε η Τζούλια Νόβα και πρόσθεσε για τα κιλά της εγκυμοσύνης: «Θέλω σε 1-2 μήνες να έχω επανέλθει. Θέλω ο άντρας μου να με βλέπει όπως με γνώρισε. Δεν επιδιώξαμε την εγκυμοσύνη έτυχε, ήταν θαύμα. Έγινε μια φορά και οι πιθανότητες ήταν μηδαμινές. Ήταν γραφτό να γίνει. Όταν πήγαμε στον γιατρό και ακούσαμε την καρδούλα του πάθαμε σοκ».

Ακόμη, η Τζούλια Νόβα πρόσθεσε: «Μέχρι πριν από έναν χρόνο ήμουν αρνητική να κάνω παιδί. Άκουγα από τον πρώην σύντροφό μου ότι αν κάνεις παιδί καταστρέφεται η ζωή σου. Ο Μιχάλης μου είπε κάτι τελείως αντίθετο. Θέλει να είναι δίπλα μου και να με βοηθάει με το παιδί».

Μάλιστα, η Τζούλια Νόβα αποκάλυψε ότι αν το παιδί είναι κοριτσάκι θα το ονομάσουν Δάειρα, ενώ τόνισε ότι με τον πρώην σύντροφό της δεν έχει μιλήσει.

Η πρωινή εκπομπή του Mega εκτός από πλάνα από την πρόβα νυφικού της Τζούλιας Νόβα έδειξε και το προσκλητήριο του γάμου της.

Δείτε το απόσπασμα στο ακόλουθο βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ