Η Τζούλια Νόβα βρέθηκε στο “Πρωινό” και μίλησε στους οικοδεσπότες της εκπομπής για την εγκυμοσύνη της, το σχόλιο του πρώην συντρόφου της Γιάννη Μάρκου, καθώς και για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε για το αγέννητο παιδί της, με αφορμή μια φωτογραφία στο instagram, όπου στη μπλούζα υπήρχε το σφυροδρέπανο.

Αρχικά, η μέλλουσα μητέρα αποκάλυψέ το φύλο του μωρού που περιμένει, καθώς στα λεγόμενά της ανέφερε: «Κοντεύω επτά μηνών. Το ζω πολύ όμορφα, ειδικά τώρα που έχω αρχίσει και την αισθάνομαι. Είναι μεγάλο ζιζάνιο. Κουνιέται ασταμάτητα. Ειδικά της αρέσει πολύ όταν τρώω».

Η ίδια συνέχισε, λέγοντας: «Μας ήρθε λιγάκι σαν εκπληξούλα, δεν το περιμέναμε κι ήρθε το θαύμα μας. Το κατάλαβα ότι είμαι έγκυος κοντά τρίτο μήνα. Έκανα το τεστ και δεν το πίστευα. Ήταν μια περίοδο που είχα τρομερό άγχος, ήταν περίεργα τα πράγματα», ενώ σε άλλο σημείο δήλωσε: «Μετά ξεκίνησαν οι ζαλάδες και περίεργες λιγούρες. Ο Μιχάλης χάρηκε πάρα πολύ, εγώ στην αρχή ήμουν σοκαρισμένη».

Η Τζούλια Νόβα για τη δήλωση του πρώην συντρόφου της Γιάννη Μάρκου, ο οποίος είπε πως τρόμαξε όταν είδε ότι η Τζούλια είναι έγκυος.

Έτσι, λοιπόν, εκείνη τοποθετήθηκε ως εξής: «Δεν θεωρώ ότι είπε κάτι άσχημο. Δεν θα έπρεπε να βγει και να τοποθετηθεί. Είναι δικαίωμά του να μιλάει ακόμα για τη σχέση μας. Τον καλούν, δε το κάνει από μόνος του».

Όσον αφορά στην ανάρτηση με τις αρνητικές κριτικές και τα κακόβουλα σχόλια, καθώς κάποιοι ευχήθηκαν να χάσει το μωράκι της.

«Τη φόρεσα πολύ αθώα. Όλο αυτό προκάλεσε πολύ έντονες αντιδράσεις και είχε περίεργα πράγματα, όπως να χάσω το μωράκι μου, με πιο χυδαίο τρόπο. Θύμωσα πολύ. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συνέβη. Απλώς έβαλα μια μπλούζα και δεν τοποθετήθηκα», είπε μεταξύ άλλων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ