Η Τζένιφερ Λόπεζ έκανε το απόλυτο χτένισμα και ο στυλίστας της 53χρονης star, Rob Zangardi, επιμελήθηκε τη μεταμόρφωσή της.

Ο Zangardi, γνωστός για το πελατολόγιό του με διασημότητες, συμπεριλαμβανομένης της Gwen Stefani και της Rihanna, μοιράστηκε φωτογραφίες από τη νέα εμφάνιση, γράφοντας ότι είναι «η πιο υπέροχη εποχή της χρονιάς». Η τραγουδίστρια άνοιξε το χρώμα τους και υιοθέτησε το απόλυ χτένισμα, ενώ η κατακόκκινη τουαλέτα που φόρεσε ήταν μοναδική!

Ο Δεκέμβριος είναι σίγουρα η πιο υπέροχη όμορφη περίοδος για την τραγουδίστρια, ηθοποιό και επιχειρηματία, καθώς μαζί με τον Μπεν Άφλεκ ξεκίνησαν τις γιορτές τους διοργανώνοντας ένα πάρτι στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες.

Τζένιφερ Λόπεζ

Ο Μπεν Άφλεκ τραγούδησε καραόκε, μια στιγμή που μνημονεύτηκε από ορισμένους από τους καλεσμένους. Βίντεο και φωτογραφίες που καταγράφηκαν από καλεσμένους δείχνουν τον Άφλεκ και την Τζένιφερ Λόπεζ να τραγουδούν μαζί στο πιάνο, ενώ οι καλεσμένοι τούς επευφημούσαν και χειροκροτούσαν.Η Λόπεζ ήταν εκπληκτικά ντυμένη με ένα glam look και τα μαλλιά της πάνω, ενώ ο Άφλεκ φόρεσε ένα μαύρο σύνολο.

Τζένιφερ Λόπεζ
Τζένιφερ Λόπεζ

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ