Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες η Τίφανι Τραμπ με τον αρραβωνιαστικό της Μάικλ Μπούλος.

Το ζευγάρι έχει ξεκινήσει τις διακοπές του από την Ισπανία, στη συνέχεια βρέθηκε στην Ιταλία, όπου έφτασε στη Μύκονο για να περάσουν λίγες μέρες, αλλά εκεί άλλαξαν τα σχέδιά τους, εξαιτίας του τοπικού lockdown που επέβαλε η Κυβέρνηση στο νησί.

Τίφανι Τραμπ-Τζίμης Σταθοκωστόπουλος

Έτσι, αποφάσισαν να έρθουν στην Αθήνα, για λίγες μέρες, καθώς στην πρωτεύουσα μένει ο ξάδελφος του επιχειρηματία Μάικλ Μπούλος, και ο οποίος ανέλαβε να τους ξεναγήσει.

Ένα από τα μέρη που επισκέφθηκε το ζευγάρι ήταν το Privilege, όπου ενθουσιάστηκαν με τον χώρο και έτσι το επισκέφθηκαν τόσο το βράδυ του Σαββάτου, όσο και της Κυριακής.

Τίφανι Τραμπ-Τζίμης Σταθοκωστόπουλος

Εκεί, συνάντησαν τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο, όπου η Τίφανι Τραμπ πόζαρε μαζί του και φυσικά συζήτησαν για την Ελλάδα και τον πατέρα της Ντόναλντ Τραμπ.

«Η Τίφανι ήρθε στο Privilege με τον αρραβωνιαστικό της φιλική τους παρέα. Ήταν πολύ φιλική και με ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ. Αγαπάει πολύ την χώρα μας και όπως μου είπε σε δυο μέρες θα ταξιδέψουν για την Σαντορίνη. Ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς που επέλεξε το μαγαζί μας δυο βράδια συνεχόμενα» δήλωσε στο Hello.gr ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος.

Η Τίφανι Τραμπ αγαπάει την ελληνική κουζίνα και ενθουσιάστηκε με τους κολοκυθοανθούς, ενώ έφαγε σαλάτα του καίσαρα που αντί για κοτόπουλο είχε καβούρι και για κυρίως επέλεξε γαρίδες, ενώ ήπιε κρασί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ