Σε κοινό event βρέθηκαν η Hailey Bieber και η Selena Gomez, με τους fans των δύο κοριτσιών να ενθουσιάζονται αρχικά με αυτή τη πληροφορία καθώς οι δύο celebrities δεν έχουν παρευρεθεί σε κοινές εκδηλώσεις.

Η χθεσινή βραδιά στο δεύτερο ετήσιο Gala του Μουσείου της Ακαδημίας στο Los Angeles θα μείνει στην ιστορία της pop culture λόγω της συνάντησης της πρώην του Justin Bieber, Selena Gomez με τη σύζυγο του δημοφιλή τραγουδιστή, Hailey Bieber και τις κοινές φωτογραφίες τους που έγιναν viral!

Το ιστορικό των δύο γυναικών

Όλα είχαν ξεκινήσει πριν από αρκετά χρόνια όταν ο Justin Bieber ήταν ζευγάρι με τη Selena Gomez, με την σχέση τους να αποτελεί talk of the town! Ο χωρισμός τους, όμως, ήταν αυτός που απασχόλησε περισσότερο τα tabloids καθώς και το επόμενο βήμα του γνωστού τραγουδιστή με την Hailey Bieber, με την οποία και παντρεύτηκε! Οι θαυμαστές των δυο πλευρών είχαν χωριστεί σε δύο ”στρατόπεδα”, με κάποιους να στηρίζουν την τραγουδίστρια και να επιτίθενται στη Hailey Bieber ενώ οι δυο γυναίκες απέφευγαν να σχολιάσουν η μια την άλλη δημοσίως.

Όλα αυτά φαίνεται ότι ανήκουν στο παρελθόν καθώς στην χθεσινή εκδήλωση, το μοντέλο και η τραγουδίστρια απαθανατίστηκαν να περνούν χρόνο μαζί και οι φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει προκάλεσαν πανδαιμόνιο στους fans των δύο γυναικών και του Justin Bieber.

Στις φωτογραφίες, που τραβήχτηκαν από τον διάσημο φωτογράφο Tyrell Hampton, οι δύο star χαμογελούν καθώς πλησιάζουν στην εκδήλωση, ενώ σε μια φωτογραφία φαίνεται ότι αγκαλιάζονται. Η φωτογραφία που ποζάρουν αγκαλιά ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο likes και έγινε αμέσως viral!

Τα social media ”πήραν φωτιά” και οι fans εξέφρασαν την έκπληξη αλλά και τον θαυμασμό τους για την κίνηση συμφυλίωσης των δύο γυναικών.

Δείτε μερικά tweets:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ