Ο Γιώργος Λιβάνης το βράδυ της Παρασκευής βρέθηκε στο εξομολογητήριο του “After Dark” και απάντησε στις ερωτήσεις του Θέμη Γεωργαντά.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην περίοδο που απασχόλησε πολύ εξαιτίας της προσωπικής του ζωής.

Ψάχνω τον εαυτό μου στο διαδίκτυο. Ειδικά το τελευταίο διάστημα που είχαν πέσει τα φώτα πάνω μου, άθελα μου, ήθελα να δω τι πιστεύει ο κόσμος για μένα. Με επηρέασαν τα σχόλια που γράφτηκαν για μένα. Παρακολουθούσα αρκετά το Twitter, ήταν καυστικό. Αν και δεν κάνω αναρτήσεις, έβλεπα τα σχόλια.

Υπήρξαν στιγμές που στεναχωριόμουν με αυτά που διάβαζα γιατί μπορεί να μην ισχύουν ή και να ισχύουν. Άλλες φορές έβλεπα κάτι που με έκανε πολύ χαρούμενος, όπως για το τραγούδι. Βλέπω ό,τι γράφεται και αφορά εμένα. Πολλές φορές άλλαζα κανάλι, γιατί ήξερα τι θα πουν για μένα. Δεν με έχει πειράξει που έλεγαν για μένα, αλλά ήταν η πρώτη φορά που έπεσαν τόσο πολύ τα φώτα πάνω μου. Ήθελα να υπερισχύσει η μουσική», είπε ο Γιώργος Λιβάνης.

Ακόμα ο Γιώργος Λιβάνης αναφέρθηκε και σε ένα τραγικό γεγονός που βίωσε στο παρελθόν, όταν ο καλύτερος φίλος του πέθανε μπροστά στα μάτια του: «Τελευταία φορά έκλαψα σε ένα τραγικό γεγονός. Έκλαψα με λυγμούς όταν έχασα τον κολλητό μου φίλο πριν δέκα χρόνια. Τον έχασα μπροστά μου, ήταν ο κολλητός μου και «έφυγε» μπροστά μου. Σπουδάζαμε στο Ρέθυμνο και ήρθε κάποια στιγμή στην Αθήνα και μείναμε σπίτι μου. Έφυγε από τη ζωή απροσδόκητα, από καρδιά. Γενικά πια στη ζωή μου θα κλάψω εάν είμαι σε μια φάση που θα μου βγουν κάποια συναισθήματα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ