Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες έναντι Ελληνίδων καλλιτεχνών σε σκηνοθέτες και καλλιτέχνες για σεξουαλική παρενόχληση.

Αυτή την φορά, άλλο έναν κορυφαίο Έλληνα ηθοποιό. Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και Λένα Δροσάκη καταγγέλλουν πολύ αγαπημένο καλλιτέχνη για προσβολή της γενητήσιας αξιοπρέπειας.

Ο Λευτέρης Ζαμπετάκης μετά την αποκάλυψη της συγκεκριμένη ενέργειας, θέλησε να δείξει την υποστήριξη του στην καλή του φίλη, Λένα Δροσάκη και στις άλλες συναδέλφους του και έτσι, ανάρτησε μια φωτογραφία με το hashtag #eimasteoloimazi με εικόνες από τα άτομα που βίωσαν οποιουδήποτε είδους παρενόχληση. Ο ίδιος το ανάρτησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έγραψε πως είναι πολύ περήφανος γι’ αυτό που επιτέλους έγινε.

“Επιβεβαιώνω τα γεγονότα που αναφέρει η συνάδελφος Λένα Δροσάκη στην καταγγελία της που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας. Είμαι μαζί της και θα την στηρίξω όπου μου ζητηθεί. Συγχαίρω επίσης για το θάρρος τους την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους , της οποίας το ήθος και το ακέραιο του χαρακτήρα της γνωρίζω πολύ καλά καθώς και την Πηνελοπη Αναστασοπούλου , με την οποία μπορει να μην έχουμε συνεργαστεί ποτέ αλλά αναγνωρίζω τη δύναμη που χρειάστηκε για να σπάσει τη σιωπή της μαζί με τις άλλες συναδέλφους. Θα ήθελα να εξάρω επίσης τη στάση και την απόφαση που πήρε ως θιασάρχης η κυρία Κάτια Δανδουλάκη μόλις πληροφορήθηκε τα γεγονότα που αφορούν στην καταγγελία της Λένας Δροσάκη. #Είμαστεόλοιμαζί #metoo #eimasteoloimazi @lenakidrs @anna_maria_papaharalambous @penelopeanastasopoulou #zabetakis #newday”

Δείτε την ανάρτηση:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ