Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η Σούπερ Κική και η κουμπάρα της, Άντρεα, ενώ ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους έμεινε και άλλη μια κοπέλα που ήταν μαζί της στο περιστατικό με τον 37χρονο.

Ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος μίλησε ζωντανά στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» για την υπόθεση ξυλοδαρμού της φίλης της Super Κικής. Ο συνήγορος υπεράσπισης του άνδρα που κατηγορήθηκε για κακοποίηση, επιμένει πώς δεν υπήρχε βία αλλιώς θα υπήρχαν και φωτογραφίες.

Μάλιστα, βγήκε και εκτός εαυτού στον αέρα τονίζοντας πώς η influencer έβριζε τους αστυνομικούς ενώ μετά τους καλόπιανε για να μπορέσει να έχει ευνοϊκή μεταχείριση.

«Ο 37χρονος έχει μια σχέση 8 ετών με τη φίλη της συγκεκριμένης κοπέλας. Η σχέση αυτή ήταν on off. Όλοι μαζί γνωρίστηκαν στο πρόγραμμα απεξάρτησης στη φυλακή και μετά συνεχίστηκε εκτός φυλακής. Υπήρξαν τσακωμοί μέσα στο ζευγάρι, δεν έχει όμως, ασκήσει βία στη σύντροφό του όπως ψευδώς αναφέρει η άλλη πλευρά. Υπάρχει ένα δικαστήριο», είπε αρχικά και συνέχισε λέγοντας:

«Εάν υπήρξε σωματική βλάβη τότε θα είχαν βγει φωτογραφίες όπως ακριβώς βγάλαμε και εμείς. Ο εισαγγελέας επέβαλλε την εμφάνιση στο τμήμα διότι δεν εμπιστεύεται τις εν λόγω κυρίες πως θα εμφανιστούν στο δικαστήρια».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ