Αρκετή αίσθηση έκανε το γεγονός ότι η εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι” δεν “έπαιξε” καθόλου “J2US” στην εκπομπή του πρωί της Κυριακής. Το ρεπορτάζ του “Breakfast@star” διέψευσε τα σενάρια που ήθελαν το MEGA να έχει κάνει επίπληξη στη Σίσσυ Χρηστίδου και στην ομάδα της.

Όπως αναφέρθηκε, οι άνθρωποι του Μεγάλου Καναλιού ουδέποτε της ζήτησε να μην προβάλει το “Just”, όμως ζήτησαν μία ισορροπία, δεδομένου ότι υπάρχουν και Mega-πρεμιέρες.

Ο Νίκος Κοκλώνης επίσης διέψευσε όλα τα σενάρια μέσα από τις δηλώσεις του στην εκπομπή του Star. Ο γνωστός παραγωγός ανέφερε ότι η έλλειψη “J2US” από το “Χαμογέλα και Πάλι” ήταν απόρροια άλλων αποκλειστικών ρεπορτάζ που μπήκαν εμβόλιμα στον προγραμματισμό του “Χαμογέλα”.

“Την Κυριακή η εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι” με τη Σίσσυ Χρηστίδου δεν έπαιξε την πρεμιέρα του J2US, γιατί δεν πρόλαβε ενώ ήταν προγραμματισμένο. Η πρεμιέρα του σόου ήταν στη σκαλέτα της εκπομπής, αλλά μπήκε έξτρα θέμα, το οποίο ήταν αποκλειστικό και αφορούσε στη νέα σειρά του καναλιού Maestro. Επίσης, ο πιο σοβαρός λόγος που δεν έπαιξε η πρεμιέρα του J2US στο Χαμογέλα και Πάλι είναι ότι η εκπομπή είχε αποκλειστικό ρεπορτάζ για τη Μαρία Κορινθίου και τη συνεργασία της με το Πρωινό. Ρεπορτάζ το οποίο μπήκε εμβόλιμα στον προγραμματισμό, καθώς η συμφωνία της ηθοποιού με τον ΑΝΤ1 έκλεισε το πρωί της ίδιας μέρας”, δήλωσε ο παρουσιαστής και τηλεοπτικός παραγωγός.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ