Το τελευταίο διάστημα, η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας, είχε να αντιμετωπίσει ένα πολύ σημαντικό ζήτημα το οποίο αφορούσε την έκδοση του βιβλίου του πρίγκιπα Χάρι «Spare». Πολλοί σχολίασαν ιδιαίτερα τα όσα είπε ο τελευταίος για την σύζυγο του πατέρα του και βασιλιά Καρόλου, Καμίλα, αλλά και για τον γιο της.

Ο Τομ Πάρκερ Μπόουλς, ο γιος της βασίλισσας Καμίλα το βράδυ της Κυριακής, έκανε μία δημόσια εμφάνιση στο Λονδίνο και ήταν αναμφισβήτητα ευδιάθετος.

Ο 48χρονος, απαθανατίστηκε στο Groucho Club όπου σε πάρτυ της συναδέλφου του και κριτικού εστιατορίων Φαίη Μάσλερ. Ο ίδιος, είχε επιλέξει ένα έντονο κόκκινο μπλουζάκι, ένα μπλε πουκάμισο και ένα τζιν παντελόνι.

Μετά την δημοσίευση του βιβλίου Spare του πρίγκιπα Χάρι, ο γιος της Καμίλα έκανε την πρώτη του εμφάνιση

Αυτή, ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Τομ μετά την κυκλοφορία του βιβλίου του πρίγκιπα Χάρι Spare, στο οποίο είχε βάλει στόχο την Καμίλα.

Στο βιβλίο, ο Χάρι ισχυρίζεται ότι ο ίδιος και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είχαν παρακαλέσει τον πατέρα τους να μην παντρευτεί ξανά και ότι είχαν αναρωτηθεί εάν η Καμίλα θα ήταν σκληρή μαζί τους.
Ακόμα, ο Χάρι μίλησε και για τον χαρακτήρα της, υποστηρίζοντας ότι «δεν είναι αυτή που δείχνει». Μάλιστα, σε μία παλαιότερη συνέντευξή του την είχε χαρακτηρίσει επικίνδυνη» λόγω των διασυνδέσεων που έχει με τα ΜΜΕ.

«Πιστευώ ότι και οι δύο πλευρές (Καμίλα και ΜΜΕ) αντάλασσαν συχνά πληροφορίες.» είχε πει χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια ο πρίγκιπας Χάρι περιέγραψε τη θετή του μητέρα ως «την κακία» και το «τρίτο πρόσωπο στο γάμο» των γονιών του, επιβεβαιώνοντας τα όσα είχαν ειπωθεί από την Νταϊάνα στη συνέντευξή της με τον Μάρτιν Μπασίρ το 1995.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ