Οικογενειακοί δεσμοί συνδέουν πλέον τους δύο καλούς φίλους, Νίκο Μουτσινά και Μαίρη Συνατσάκη, καθώς όπως αποκάλυψε η εφημερίδα Espresso, οι δύο παρουσιαστές προχώρησαν σε σύμφωνο συμβίωσης, το οποίο και κατέθεσαν το πρωί της Πέμπτης στο Ληξιαρχείο του Δήμου Χαλανδρίου, την περιοχή, δηλαδή, όπου βρίσκεται η μόνιμη κατοικία του Νίκου Μουτσινά.

Η κίνηση αυτή των δύο φίλων ερμηνεύτηκε ως ένα πρώτο βήμα για να προχωρήσουν στην υιοθεσία ενός παιδιού. Την πρόθεσή του να υιοθετήσει κάποια στιγμή ένα παιδί αποκάλυψε ο Νίκος Μουτσινάς σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στο περιοδικό HELLO! το 2019.  «Ναι, νιώθω έτοιμος εδώ και πολύ καιρό και θα το κάνω. Απλά όλα αυτά τα χρόνια, με τσεκάρω. Θέλω να καταλάβω αν είναι ανάγκη μου ή κάτι που το θέλω πολύ. Δεν θέλω να είναι ανάγκη αλλά ισχυρή θέληση. Ούτε εγωιστική πράξη, να το κάνω δηλαδή για μένα, αλλά να το κάνω για το ίδιο το παιδί».

Και είχε προσθέσει: «Μα προφανώς θα υιοθετήσω ένα παιδάκι. Αυτό είναι το πιο πιθανό. Θα μπορούσα να αποκτήσω και με άλλους τρόπους, αλλά νομίζω πως η υιοθεσία εμπεριέχει κάτι πιο όμορφο. Υπάρχουν τόσα παιδιά και σε άλλες χώρες και σε δικά μας ιδρύματα. Γνωρίζω τις δυσκολίες που συνεπάγεται μια υιοθεσία, το τέρας της γραφειοκρατίας ακόμη και για τυπικές οικογένειες, πόσο μάλλον για μια μονογονεϊκή και μάλιστα ενός άνδρα».

Η Μαίρη Συνατσάκη μετά την αποκάλυψη της είδησης, έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram. Στη φωτογραφία που έχει υποστεί επεξεργασία, φαίνεται η παρουσιάστρια να αιωρείται σε στάση διαλογισμού.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Synatsaki (@mairiboo)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ