Μπορεί η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη να είναι ερωτευμένη με τον Αστέρη ώς “Αργυρώ” στο Σασμό αλλά στην πραγματικότητα η γνωστή ηθοποιός διατηρεί σχέση με τον Θανάση Τότσικα, αδελφό του Αποστόλη Τότσικα και σκηνοθέτη.

Μια χαλαρή οικογενειακή συγκέντρωση ήταν η αφορμή για να απαθανατίσει το ζευγάρι η Ρούλα Ρέβη σ’ ένα αυθόρμητο ενσταντανέ τους που απολαμβάνει ένα γλυκό. Η γνωστή φωτογράφος με πειρακτική διάθεση γράφει στη λεζάντα της δημοσίευσης “Σκασμός (από φαΐ)” και προκαλεί το ζευγάρι χιουμοριστικά να της κάνει μήνυση γι’ αυτή της την πρωτοβουλία.

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, η οποία διατηρεί χαμηλούς τόνους για την προσωπική της ζωή είχε μιλήσει σε πρόσφατη συνέντευξή της για τον Θανάση Τότσικα: “Ναι, είμαι ερωτευμένη και είναι γνωστή πια, νομίζω, η σχέση μου με τον Θανάση Τότσικα. Είμαστε μαζί για περισσότερο από έναν χρόνο και περνάμε καλά. Με τον Θανάση έχουμε πολλά κοινά στοιχεία. Έχουμε πάθος και οι δύο για το σινεμά, κοινό τρόπο σκέψης και κοινά αυτονόητα. Γνωριστήκαμε την εποχή όπου έπαιζα στις “Άγριες μέλισσες” και έτυχε να συνεργαστούμε πέρυσι στον “Σιωπηλό δρόμο”, όπου εκείνος έκανε το μοντάζ.

Οπότε με έχει ζήσει σε όλες τις τελευταίες μου δουλειές. Δε μένουμε μαζί. Είναι κάτι που έχουμε κάνει και οι δύο με προηγούμενες σχέσεις μας και δεν το έχουμε ανάγκη στην παρούσα φάση. Περνάμε πολύ χρόνο μαζί, μένουμε πολλές ημέρες μαζί, πάρα πολλές αλλά τυπικά δεν μένουμε μαζί. Όχι γιατί θέλουμε με να διατηρήσουμε την ανεξαρτησία μας, απλώς πιστεύω ότι η ζωή και τα πράγματα πηγαίνουν από μόνα τους χωρίς να χρειαστεί να τα πιέσουμε. Η συμβίωση ή και ο γάμος δεν είναι κάτι που αποζητώ αυτή την εποχή,” συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ