Τις τελευταίες ώρες ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει βρεθεί στο επίκεντρο, μετά την είδηση ότι διέρρευσε υλικό προσωπικών στιγμών της πρώην συντρόφου του σε site πορνογραφικού περιεχομένου.

Αρκετοί στα social media και το διαδίκτυο έκαναν λόγο για “revenge porn”, ωστόσο η ίδια διευκρινίζει πως δεν πρόκειται για κάτι τέτοιο, μιλώντας στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

«Μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας μου, είδα στο twitter και σε κάποια site, ότι έκαναν λόγο για εκδικητική πορνογραφία και θα ήθελα να πω δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν το έκανε δηλαδή αφότου χωρίσαμε αλλά κατά τη διάρκεια της σχέσης μας. Φαίνεται σαν να είχε ροπή σε αυτό, γιατί από τις 20 μέρες της γνωριμίας μας αμέσως ανέβηκε το πρώτο βίντεο και κάποιες φωτογραφίες. Και δεν το έκανε μόνο σε εμένα. Είχε ένα κανάλι για δέκα χρόνια περίπου και εκεί υπήρχαν οκτώ βίντεο και πολλές φωτογραφίες, και άλλων γυναικών δηλαδή. Εγώ όταν μπήκα είδα πολύ υλικό, σε δύο κανάλια, σε δύο ιστοσελίδες τέτοιου περιεχομένου. Είχε και ένα blog το οποίο έχει και μέχρι σήμερα. Δεν το έχει κατεβάσει. Δεν ξέρω γιατί», ανέφερε αρχικά.

Παράλληλα, θέλησε να αποσαφηνίσει: «Έγινε μήνυση, δεν την πήρα ποτέ πίσω, απλά στην ουσία ο ίδιος με προσέγγισε για να τα βρούμε εξωδικαστικά λέγοντάς μου ότι μετάνιωσε, αλλά δεν απέσυρα ποτέ τη μήνυση. Είναι από το 2019 η μήνυσή μου». Mάλιστα, σε άλλο σημείο τόνισε: «Είναι σοκαριστικό όλο αυτό που συμβαίνει, είναι ψυχοφθόρο».

Στο ακόλουθο απόσπασμα παρατίθενται τα λεγόμενά της και η τοποθέτησή της, ενώ διηγείται λεπτομέρειες στη μεσημβρινή εκπομπή του star.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ