Η πριγκίπισσα Ολυμπία διατηρεί δεσμό με τον Περεγκρίν Πίρσον και οι δυο τους αποτελούν ένα ζευγάρι που χαίρεται την κάθε στιγμή.

Η κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ κοινοποιεί κατά καιρούς στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου αναδεικνύει την επαγγελματική και προσωπική ζωή της με το κοινό που την ακολουθεί να εκφράζει τον ενθουσιασμό του.

Η πριγκίπισσα Ολυμπία απαθανάτισε τον Περεγκρίν Πίρσον στις διακοπές τους με εκείνον να ηρεμεί με την ομορφιά της φύσης και του τοπίου και με ένα country style. Οι δυο τους είναι λάτρεις του περιβάλλοντος και μάλιστα έχουν εκφράσει την ευαισθησία τους.

Περεγκρίν Πίρσον

Το ζευγάρι έχει βρεθεί και στην Ελλάδα με την Ολυμπία να μοιράζεται στιγμιότυπα από τις διακοπές τους. Μάλιστα, έχουν απαθανατιστεί και με τους γονείς της, πρίγκιπα Παύλο και Μαρί Σαντάλ.

Αγαπούν τη φύση

Ο Περεγκρίν Πίρσον πόζαρε με την Ολυμπία για τα γενέθλιά του, πριν λίγο διάστημα, κι εκείνη τού ευχήθηκε «χρόνια πολλά σγάπη μου», με το στιγμιότυπο να κερδίζει πλήθος likes.

Η πριγκίπισσα Ολυμπία μοιράστηκε επίσης και φωτογραφίες αλλά και βίντεο, με το look της να είναι άψογο.

Παράλληλα, μάς έδειξε τον σκύλο της να παίζει αλλά και στιγμιότυπο από το μέρος στο οποίο μένουν, χωρίς να αποκαλύπτει την τοποθεσία.

Πριγκίπισσα Ολυμπία: Το υπνοδωμάτιό της έχει την πιο ιδιαίτερη και καλαίσθητη ταπετσαρία

H πριγκίπισσα Ολυμπία σε χαλαρές στιγμές με τον σύντροφό της & το girly look της δίνει έμπνευση

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ