Η κάμερα του “Χαμογέλα και πάλι!” βρέθηκε στα παρασκήνια του J2US, και συνομίλησε με την Πηγή Δεβετζή σχετικά με την εμφάνισή της, αλλά και την πρόσφατη αποκαλυπτική συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ! όπου μίλησε για μία κακοποιητική σχέση από το παρελθόν της.

Πιο συγκεκριμένα το χρυσό κορίτσι του αθλητισμού δήλωσε στην Ελένη Βουλγαράκη: “Όταν μιλούσα με τον δημοσιογράφο, ήταν σαν να μου πάτησε μια χορδή και θυμήθηκα τα τόσο άσχημα χρόνια που τώρα τα βλέπω καλύτερα και πιο καθαρά μετά από τόσα χρόνια κι είπα ότι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που έχω κάνει στη ζωή μου ήταν αυτή η σχέση”.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: “Ήμουν 7 χρόνια και καλά χρόνια. Από τα 24 μέχρι τα 33 … Δεν περνούσα καλά αρκετά χρόνια σε αυτή τη σχέση. Ο γάμος δεν ήταν στην αρχή. Ήταν μετά από κάποια χρόνια σχέσης. Τα χρόνια του γάμου δεν ήταν καθόλου καλά. Δεν έχω βρει συγκεκριμένα τον λόγο και την αιτία. Απλά νομίζω επειδή πολλές γυναίκες αθλήτριες, φτασμένες αθλήτριες, αν γυρίσεις πίσω θα δεις ότι οι άντρες τους τις έχουν εκμεταλλευτεί, λες κι έχουμε κάνει κλαμπ οι αθλήτριες, είναι επειδή στόχος μας ήταν να πάρουμε μετάλλιο, να τα καταφέρουμε, να ανέβουμε στην κορυφή του κόσμου, ίσως να μην δίναμε σημασία στα προσωπικά μας κι αυτός είναι ο σημαντικότερος λόγος. “

Δέχτηκε χειροδικία; “Δεν θα σου απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Εκμετάλλευση γενικά” και συνέχισε λέγοντας: “Ένας άνθρωπος δεν μου είπε μπράβο που είσαι με αυτόν. Όλοι μετά τον χωρισμό μου είπαν ‘επιτέλους, ξύπνησες;’. Σαν να είχα παρωπίδες”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ