Με μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ και τη Σίσσυ Μενεγάτου, η Παναγιώτα Βλαντή απάντησε για την απόφασή της να τοποθετηθεί δημόσια για το ελληνικό #MeToo και τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας στον χώρο του θεάτρου.

Για την απόφασή της να μιλήσει δημόσια για την δική της περίπτωση εξομολογήθηκε: “Δεν ήταν εύκολο να το κάνω. Ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ μέσα μου για να βγω να το πω. Ήταν κάτι που δεν γνώριζαν οι δικοί μου άνθρωποι. Έπρεπε πρώτα να μιλήσω στους δικούς μου ανθρώπους και μετά να βγω δημόσια να το πω. Ήταν δύσκολο να το πω στον σύντροφό μου και στον πατέρα μου. Μου είπαν “εντάξει βγες, είμαστε μαζί σου”. Δεν ήταν εύκολο”.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: “Κι αυτό που βγαίνουν κάποιοι και λένε ότι “τώρα μιλήσατε”, καλύτερα αυτοί-ες να μην μιλάνε. Αυτό με έχει εξοργίσει. Πρέπει να σεβόμαστε κάποια πράγματα. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε και το συζητάγαμε στον κύκλο μας. Εγώ το είχα πει σε 10-15 άτομα, είχαμε βρεθεί με ανθρώπους που τους έχει συμβεί το ίδιο, είχαμε μιλήσει, το ξέραμε. Από εκεί και πέρα είναι ταμπού να βγεις να μιλήσεις. Κι αν δεν υπήρχαν αυτές οι γυναίκες που το είπα δημόσια, δεν θα μπορούσαμε να βγούμε οι υπόλοιπες. Είναι ό,τι καλύτερο έγινε στον κλάδο μας στην περίοδο του κορονοιού. Αυτό που λίγο με ανησυχεί είναι μήπως ξεχαστεί, για αυτό και επιμένω στον κόσμο. Να μην ξεχάσει ο κόσμος!”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ