Η Ολίβια Κωνσταντινίδη, μια από τις πιο γνωστές Influencer της Κύπρου, “άνοιξε” την καρδιά της στον Χάρη Παπαθεοχάρους και στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” και μίλησε για το post που έκανε πριν από λίγες μέρες μέσω Instagram σχετικά με το body-shaming.

Η νεαρή μακιγιέζ με αφορμή αυτό, θέλησε να αποκαλύψει στον δημοσιογράφο τα αρνητικά σχόλια που δεχόταν από μικρή ηλικία για το σώμα της, όντας μοντέλο από 14 ετών.

Η ίδια τόνισε πως δεν υπάρχει το “τέλειο” σώμα και έδωσε μια ηχηρή απάντηση σε όσους προσπαθούν να την καλουπώσουν σε αυτά που πιστεύει η κοινωνία.

Πάντα είχα σχόλια. Ξεκίνησα το modeling όταν ήμουν 14 ετών και πάντα άκουγα πως το στήθος μου είναι πολύ μεγάλο, για το λίπος, για τα κιλά, ότι πρέπει να γυμναστώ, ευτυχώς όμως έχω την γιαγιά μου που πάντα έλεγε να σεβόμαστε τον εαυτό μας, πράγμα το οποίο είχα πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Όσο μεγάλωνα, ερχόντουσαν περισσότερα σχόλια, face to face όμως, στα social media δεν είχα τόσο αρνητικά σχόλια. Όσο μεγάλωνα, καταλάβαινα ότι πρέπει να νιώθουμε εντάξει με το σώμα μας και να μην ακούμε κανένα άλλο και γι΄αυτό έκανε εκείνο το post γιατί είχα ακούσει και πρόσφατα κάτι σχόλια για τις κοπέλες όπως εμένα. Με το που έβαλα εκείνο το post μου έστειλαν πάρα πολλές κοπέλες, έπαθα σοκ, ότι ακόμα υπάρχει αυτό το πράγμα μέσα στην κοινωνία, ότι δεν είναι εντάξει να έχεις κυτταρίτιδα, αλλά όχι έχουμε μια ζωή πρέπει να κάνουμε αυτό που θέλουμε

Δείτε το απόσπασμα στο ακόλουθο βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ