Στην εκπομπή του ΣΚΑΪ “Σήμερα” φιλοξενήθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη και αναφέρθηκε στην πορεία της υγείας της, μετά τη διάγνωση πολλαπλού μυελώπατος.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ήταν χαμογελαστή και αρκέστηκε να δηλώσει: «Είμαι καλά, δόξα τω Θεώ. Όλα καλά. Προχωράω, κάνω τις θεραπείες μου με αισιοδοξία και όλα θα πάνε καλά».

Η Ντόρα Μπακογιάννη είχε γνωστοποιήσει με ανάρτηση στο facebook ότι νοσεί, ενώ υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι δεν είναι εύκολο το άκουσμα μιας τέτοιας είδησης: «Πεντακόσιοι άνθρωποι τον χρόνο διαγιγνώσκονται με Πολλαπλό Μυέλωμα στην Ελλάδα.​ Ένας από αυτούς είμαι πλέον κι εγώ.​ Πολλαπλό Μυέλωμα σε πολύ αρχικό στάδιο και με την καλύτερη δυνατή πρόγνωση για την πορεία της νόσου.​ Δεν είναι ποτέ εύκολο ν’ ακούς ότι έχεις καρκίνο. ​Αυτό που δεν ελέγχεις, αυτό που σου ‘ρχεται ξαφνικά από το πουθενά, αυτό σε τρομάζει περισσότερο. ​Και σε τρομάζει, όχι μόνο για σένα, αλλά για όσους αγαπάς και σ’ αγαπούν.​ Ωστόσο η ασθένεια αυτή παλεύεται και νικιέται.​ Κι αν ένα είναι σίγουρο, είναι πως δεν έχω κάνει ποτέ πίσω από καμία μάχη στη ζωή μου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ