Το βράδυ της Δευτέρας στο νέο επεισόδιο του Survivor η Μυριέλλα Κουρεντή ξέσπασε σε κλάματα.

Συγκεκριμένα, μετά τα φιλιά που αντάλλαξε στο στόμα με τον παίκτη των Μαχητών, Γιώργο Κατσαούνη και με τον οποίο έχουν έρθει αρκετά κοντά, θυμήθηκε τον φημολογούμενο σύντροφό της Γιάννη Λιγνό ή John Lygnos.

Μάλιστα, αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι αποκάλεσε τον John “συνεργάτη” και αυτό προκάλεσε ερωτηματικά για το τι συμβαίνει με την προσωπική της ζωή.

Η ηθοποιός μιλώντας στην κάμερα δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα.

«Σκεφτόμουν ότι αυτές τις μέρες ήταν η γιορτή του John, του συνεργάτη μου. Όταν είμαι μαζί του είναι λες και είμαι με τον εαυτό μου, μοιραζόμαστε τη σιωπή, μοιραζόμαστε τον θόρυβο, γελάμε πολύ. Τον φαντάζομαι να βλέπει όλα αυτά που συμβαίνουν σε μένα στο παιχνίδι και να στεναχωριέται πάρα πολύ. Θα ήθελα πάρα πολύ να τον πάρω μία αγκαλιά και να τον κοιτάξω και να τον μυρίσω και να του πω ότι τον αγαπάω πάρα πολύ και ότι μου έχει λείψει πάρα μα πάρα πολύ.

Αυτό που θα ήθελα να κάνω κυρίως είναι να του πω ότι θυμάμαι τα πάντα. Θυμάμαι ό,τι υπόσχεση έχουμε δώσει ο ένας στον άλλο για το πόσα πράγματα θα κάνουμε. Και όσο μακριά κι αν είμαι τον νιώθω και θέλω να του πω να μην αγχώνεται, γιατί είμαι πολύ δυνατή. Ξέρει τι έχω περάσει και τι έχω ξεπεράσει στη ζωή μου… και… Μυριέλλα and John forever»

Μετά το ειδύλλιο της Μυριέλλας Κουρεντή με τον Γιώργο Κατσαούνη στο Survivor  ο σύντροφός της, John Lygnos σε δηλώσεις του στο Love it εξέφρασε τη στήριξή του στην ηθοποιό.

«Eπειδή το όλο ζήτημα με τη Μυριέλλα έχει πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις δεν θα ήθελα να μιλήσω πολύ γι’ αυτό ξανά. Ήδη έκανα κάποιες δηλώσεις στο Hello και είπα ότι είμαστε και οι δύο αυθόρμητα, γνήσια και ευαίσθητα άτομα. Αυτή τη στιγμή η Μυριέλλα βρίσκεται σε άθλιες συνθήκες. Βιώνει ανελέητη πείνα και κακουχίες.Κοιμάται σε βρεγμένα σανίδια και επίσης δέχεται ένα τεράστιο ψυχολογικό πόλεμο από την ομάδα της. Άμα ζούσαμε παρόμοιες καταστάσεις δεν ξέρει κανείς μας πώς  θα αντιδρούσε.

Μέσα από αυτές τις δηλώσεις μου, ήθελα να δείξω τη γλυκιά μου συμπαράσταση στη Μυριέλλα, καθώς γνωρίζω ότι θα βρεθούν άνθρωποι να την κακολογήσουν. Εμένα και τη Μυριέλλα μας ενώνει μια σχέση αγάπης για τη μουσική πάνω απ’ όλα και τη στηρίζω σε οτιδήποτε την κάνει να νιώθει όμορφα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες στο παιχνίδι. Όσον αφορά τις σκηνές με τον Κατσαούνη δεν με τάραξαν και από τη στιγμή που δεν ενοχλούμαι εγώ, δεν καταλαβαίνω γιατί να ενοχληθεί κάποιος άλλος» ήταν η δήλωση του John Lygnos.

Ο ίδιος προέβη ωστόσο σε μια αλλαγή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, καθώς μετά τον καταιγισμό σχολίων που δέχτηκε τις τελευταίες ημέρες, αποφάσισε να τα απενεργοποιήσει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ