Τη δική της απάντηση στον Γιώργο Θεοφάνους έδωσε η Αθηνά Παντελίδου μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

Πιο συγκεκριμένα η μητέρα του Παντελή Παντελίδη με δήλωσή της στην εκπομπή του Mega εξήγησε πως δέχεται τη δημόσια συγγνώμη που της ζήτησε ο Γιώργος Θεοφάνους και ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον του.

«Δέχομαι τη συγγνώμη του κυρίου Θεοφάνους. Είναι μεγάλο πράγμα να ζητάς συγγνώμη, έτσι έχω μάθει και στα παιδιά μου. Έκανε λάθος ο κύριος Θεοφάνους, κάτι άλλο ήθελε να πει, κάτι άλλο είπε. Δε θα κινηθώ νομικά, εμένα μου αρκεί η συγγνώμη του. Εννοείται ότι αυτό το γεγονός δε συνέβη ποτέ» ήταν η δήλωση της Αθηνάς Παντελίδου.

Στην εκπομπή μίλησε ζωντανά και ο δικηγόρος της οικογένειας, Απόστολος Λύτρας, που εξήγησε πως η δημόσια συγγνώμη του μουσικοσυνθέτη καλύπτει τους συγγενείς του αξέχαστου τραγουδιστή.

Θυμίζουμε πως πριν από δύο ημέρες ο Γιώργος Θεοφάνους ζήτησε δημόσια συγγνώμη στην οικογένεια Παντελίδη, με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις του στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Αναλυτικά ο μουσικοσυνθέτης έγραψε στο Twitter: «Με αφορμή τις δηλώσεις μου στην Κατερίνα Καινούργιου, αντιλαμβάνομαι ότι έκανα λάθος και αναφέρθηκα σε πράγματα και καταστάσεις που πλήγωσαν και στεναχώρεσαν. Αν μπορούσα, θα ανακαλούσα άμεσα τις δηλώσεις μου αυτές. Η απώλεια ενός παιδιού είναι ο ύψιστος πόνος.

Δυστυχώς, όμως, τα λόγια αυτά ειπώθηκαν και θα ήθελα να ζητήσω ειλικρινά συγγνώμη. Ευτυχώς, είχα την τύχη να γνωρίσω τον Παντελή Παντελίδη όπως δεν τον γνώρισε ο πολύς κόσμος από τα πρώτα του κιόλας βήματα, να αγαπήσω και να ενθαρρύνω το πάθος του για τη ζωή και τη μουσική.

Από σεβασμό στους οικείους του, επομένως και προς τιμήν του ιδίου, δεσμεύομαι από πλευράς μου να κλείσει εδώ αυτός ο κύκλος και κάθε αναφορά μου στο εξής να φωτίζει δρόμους αγάπης και γαλήνης. Λένε ότι οι μουσικές νότες είναι καθαρτήριο της ψυχής. Ας αφήσουμε αυτές να μιλήσουν…».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ