Σε μία αποκάλυψη που δεν περιμέναμε καθόλου προχώρησε η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα.

Η Μισέλ Ομπάμα και ο Μπαράκ Ομπάμα θεωρούνται ένα από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρια. Όμως, όπως είναι φυσικό, έχουν περάσει και εκείνοι δύσκολες καταστάσεις τις οποίες ευτυχώς ξεπέρασαν και μπόρεσαν να κρατήσουν ενωμένη αυτή την υπέροχη οικογένεια.

Όπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα, η Μισέλ Ομπάμα δήλωσε χαρακτηριστικά ότι μετά τη γέννηση των δύο κοριτσιών τους, Σάσα και Μάλια, τα πράγματα ήταν δύσκολα μεταξύ τους. «Επί δέκα χρόνια, δεν άντεχα τον άντρα μου», είπε. Ενώ εκείνη ήταν νέα μητέρα και προσπαθούσε να τα βγάλει πέρα με τις μικρές τότε κόρες της, ο Μπαράκ Ομπάμα απολάμβανε τον χρόνο του, παίζοντας γκολφ ή πηγαίνοντας στο γυμναστήριο.

Η αποκάλυψη της Μισέλ Ομπάμα για τον σύζυγό της Μπαράκ

«Ο γάμος δεν είναι ποτέ 50/50. Συνήθως είναι 70/30, μερικές φορές είναι και 60/40», δήλωσε αφού θυμήθηκε την περίοδο που ο σύζυγός της είχε επικεντρωθεί στην πολιτική του καριέρα, κατά τις αρχές της δεκαετίας του 2000 και έλειπε συνεχώς από το σπίτι τους.

Όσον αφορά τις δυο τους κόρες και τη βοήθεια που της έδινε ο Μπαράκ εξήγησε: «Τα παιδιά είναι σαν τους τρομοκράτες. Έχουν απαιτήσεις, δεν μιλούν, δεν μπορούν να συνεννοηθούν, κλαίνε συνέχεια. Τα αγαπάς όμως, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο και δεν μπορείς να τα κατηγορήσεις. Έτσι, στρέφεστε αναγκαστικά ο ένας εναντίον του άλλου».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ