Στο στόχαστρο των σχολίων της Δήμητρας Παπαδήμα βρέθηκε η Ελένη Μενεγάκη και η εκπομπή της. Η ηθοποιός μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Ρίσκο”

Η ίδια είχε μιλήσει πρόσφατα στην εφημερίδα “Espresso” και αναφέρθηκε στην πρώτη τηλεοπτική της δουλειά ως συμπαρουσιάστρια της εκπομπής “Cocktail”. «Δουλειά παρουσιάστριας στο τότε Mega για να πληρώσω τη σχολή μου της υποκριτικής. Μου έγινε η πρόταση. Το είδα καθαρά οικονομικά το θέμα. Τότε το χρήμα έρεε. Και το χρειαζόμουν. Δεν μου ταίριαξε καθόλου το στημένο κόνσεπτ. Εγώ χωρίς αλήθεια γύρω μου κομπλάρω. Η χαρά χωρίς χαρά με διαολίζει. Πήρε τη θέση μου η Μενεγάκη. Ικανή αποδείχτηκε να χειρίζεται στημένες ιδέες. Εγώ προτίμησα την τέχνη. Κι η τέχνη εμένα. Κι η τέχνη δεν είναι η στημένη μπάλα. Τέχνη είναι η έντεχνη κουτουλιά. Δίνω κουτουλιές φέτος. Με το Αγρίμι, με το Ρίσκο στο θέατρο OLVIO. Ακολουθεί το Μποστ και Φλωξ και το υπέροχο είναι πως δεν κάνω καρούμπαλα. Προκαλώ πονοκέφαλο στα κεφάλια που πρέπει να πονοκεφαλιάζουν» είπε χαρακτηριστικά.

Τώρα στις πρόσφατες δηλώσεις της, σχολίασε: «Σοβαρά συζητήθηκαν οι δηλώσεις μου σε όλες τις εκπομπές; Δεν παρακολουθώ εκπομπές. Και κατ’ αρχάς δεν είπα τίποτα για την Ελένη Μενεγάκη. Είπα ότι “η Ελένη αποδείχθηκε ικανή να είναι στα στημένα πράγματα”. Δηλαδή ποιο είναι που συζητήθηκε; Στημένη δεν είναι αυτή η εκπομπή; Δεν τη στήνουν;Το προσωπικό σχόλιο είναι μέσα σε καλούπι κι εγώ αυτό δεν το μπορώ. Αχ δεν πέτυχε το κουλουράκι, πώς θα το φάω; Αυτό είναι η δουλειά της και εγώ δεν μπορώ να την κάνω. Προσπάθησα για τα λεφτά, αλλά δεν το έκανα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ