Η ομολογουμένως τραγική κατάσταση που σημειώνεται στη χώρα μας, με τις ανεξέλεγκτες πυρκαγιές να καταστρέφουν σπίτια, περιουσίες και δασικές εκτάσεις, έχουν κάνει πλήθος κόσμου να στεναχωρηθεί και να εκφράσει τα συναισθήματά του.

Η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη δεν έμεινε ασυγκίνητη και τοποθετήθηκε μέσα από το instagram, υπογραμμίζοντας ότι όλοι μαζί οφείλουμε να στηρίξουμε τη χώρα, ενώ αποσαφήνισε ότι το Ίδρυμα “ΕΛΠΙΔΑ” στέκεται στο πλευρό των πυροσβεστών.

«Σε αυτές τις τραγικές στιγμές για ολόκληρη την χώρα θα πρέπει όλοι οι Έλληνες ενωμένοι να στηρίξουμε με οποίο τρόπο μπορούμε τον τόπο μας, ο καθένας με όποιον τρόπο μπορεί. Η σκέψη και οι προσευχές όλων μας είναι στο πλευρό των πυρόπληκτων, των πυροσβεστών, των εθελοντών και όλων όσων πλήττονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Τόσο το Ίδρυμα μας, όσο και η ΕΛΠΙΔΑ στέλνουν νερό, τρόφιμα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης για τους πυροσβέστες που με ηρωισμό και αυτοθυσία αγωνίζονται απέναντι στις φλόγες. Το ξενοδοχείο NJV Athens Plaza διαθέτει δωμάτια για τους πυρόπληκτους που έχουν χάσει τα σπίτια τους. Ας ενωθούμε όλοι απέναντι σε αυτή την μεγάλη τραγωδία για ολόκληρη την χώρα μας. Μαριαννα Β. Βαρδινογιάννη».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ