Μητέρα είναι πλέον η Μαριάννα Παινέση και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η πρώην παίκτρια του GNTM και ο σύζυγός της,  Προκόπης Ζορμπάς υποδέχθηκαν το πρώτο τους παιδάκι πριν από λίγες μέρες, αλλά το μοντέλο γνωστοποίησε το γεγονός μόλις σήμερα, κατά την έξοδό τους από το μαιευτήριο, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει το φύλο του μωρού της.

Μαριάννα Παινέση

Η Μαριάννα Παινέση κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο

Το μοντέλο δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο στιγμιότυπα, με τον σύζυγό της να κρατάει το πορτ μπεμπέ, ενώ η ίδια δείχνει να είναι σε εξαιρετική κατάσταση, χωρίς ίχνος σχεδόν από την κοιλιά εγκυμοσύνης. “Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον γυναικολόγο – μαιευτήρα μου Ανδρέα Κόμη και την μαία μου Βίκυ Ιωσηφέλη για την πολύτιμη καθοδήγηση και στήριξη τους όλο αυτό το διάστημα αλλά και την κλινική Μητέρα και το ανθρώπινο δυναμικό της για την φροντίδα που μας παρείχαν! Ακόμη, ευχαριστώ όλους εσάς για τις ευχές που μου στέλνετε και το ενδιαφέρον που μου δείχνετε καθημερινά!
Το ταξίδι αυτό έφτασε αίσια στο τέλος του και μια καινούρια περιπέτεια έχει ήδη ξεκινήσει για εμάς” σημείωσε χαρακτηριστικά.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marianna Painesi (@marianna_painesi)

=

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ