Σε κοινωνική εκδήλωση βρέθηκε η Μαρία Σολωμού, όπου και την συνάντησαν οι κάμερες τηλεοπτικών εκπομπών και την ρώτησαν για το θέμα της ηλικίας της, αλλά και για τον Mente Fuerte.

Η ηθοποιός θέλησε να ξεκαθαρίσει μια και καλή τη θέση της, εξηγώντας πως «Για την ηλικία μου δεν μιλούσαν ποτέ και κανείς δεν ήξερε για τη ηλικία μου. Και ξαφνικά δίπλα στο όνομά μου φιγουράρει πάντα ένα νούμερο. Εμένα δεν μου αρέσουν τα νούμερα γενικώς. Με ενοχλεί γιατί δείχνει εμπάθεια. Και ξέρουμε όλοι πολύ καλά για ποιο λόγο γίνεται αυτό», είπε αρχικά η Μαρία Σολωμού.

Η Μαρία Σολωμού ανέφερε στη συνέχεια: «Ακριβώς, για τη φημολογούμενη σχέση μου. Ήμουν σίγουρη ότι θα με ρωτήσεις αν είμαστε μαζί ή όχι, τώρα που βρεθήκαμε εδώ πέρα. Βαριέμαι να μιλάω μονίμως για τα προσωπικά μου, αποφάσισα να μη δίνω λογαριασμό τι κάνω».

Ενώ, η Μαρία Σολωμού πρόσθεσε: «Είναι κάποια πράγματα… ότι βλέπετε. Τι θεωρείτε ότι βλέπετε; Δύο αδέρφια; Δύο φίλους; Δύο ξαδέρφια; Ένα ζευγάρι; Ότι θέλετε! Δεν έχω κάποια υποχρέωση να εξηγήσω τι κάνω».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ