Η Ιωάννα Μαλέσκου υπήρξε καλεσμένη στο φινάλε της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι»  όπου και τραγούδησε Κωνσταντίνο Αργυρό.

Η επιλογή της δεν έμεινε ασχολίαστη, με την Φαίη Σκορδά αρχικά να αναρωτιέται ποιο τραγούδι είπε η Ιωάννα. Με την Νάνσυ Παραδεισανού να απαντά στην συνέχεια “Ένα του Κωνσταντίνου Αργυρού, τυχαία. Τυχαία…” και να συμπληρώνει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος “Γενικά με τον Αργυρό δεν το πουλάει καθόλου”.

Μάλιστα, όταν η Φαίη Σκορδά αντέδρασε σαν να μην καταλαβαίνει πού αποσκοπούν τα σχόλια των συνεργατών της, η Νάνσυ Παραδεισανού πρόσθεσε:

“Άλλη μία που θα κάνει καριέρα στην πλάτη του Αργυρού”

Σε ρόλο πυροσβέστη, η διάσημη παρουσιάστρια προσπάθησε να σταματήσει τους συνεργάτες της να μιλούν αιχμηρά για την Ιωάννα Μαλέσκου, για την οποία επεσήμανε πως κάνει επιτυχημένη εκπομπή.

Η Μαλέσκου σήμερα από την εκπομπή της δεν δίστασε να απαντήσει με αφορμή κάποιες δηλώσεις τις Βίκυς Κάβουρα λέγοντας αυτολεξεί :

“Πάντως αυτό που είπε η Βίκυ ότι έχει κάνει τόσα πράγματα στα επαγγελματικά αλλά στέκονται στα προσωπικά, είναι κάτι που το αντιλαμβάνομαι. Αρέσει στον κόσμο και στους δημοσιογράφους να βρίσκουν σχέσεις. Το θέμα είναι ότι κάποιοι… δεν θέλουν στις πλάτες των άλλων να κάνουν καριέρα ή να τους συζητάνε. Οι άλλοι απ’ έξω μπορεί να νομίζουν ότι έτσι γίνεται. Εμένα μ’ αρέσει να μιλάνε για τη δουλειά μου. Κάποιοι δεν έχουν ανάγκη να τους συνδέσουν με κάποιους άλλους. Είναι αυτόφωτοι”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ