Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διανύει την πρώτη εγκυμοσύνη της και σε λίγο διάστημα εκείνη και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος αναμένεται να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το παιδί τους, το οποίο λέγεται ότι είναι αγόρι. Ωστόσο, η παρουσιάστρια δεν θέλησε να αναφερθεί επακριβώς στο φύλο του παιδιού της σε πρόσφατες δηλώσεις της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγινε κατά έναν χρόνο μεγαλύτερη και μοιράστηκε φωτογραφίες με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα και το χαμόγελό της να πρωταγωνιστούν. «Χρονία μου πολλά», έγραψε και το φόρεμά της αναδείκνυε όμορφα την κοιλίτσα της.

Όπως ήταν λογικό, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δέχτηκε πολλές ευχές από τους followers της και όλοι τής εύχονταν να είναι υγιής και να υποδεχτεί το μωρό της με χαρά και υγεία.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος διοργάνωσαν ένα δείπνο και μοιράστηκαν όμορφες στιγμές με φίλους. Η παρουσιάστρια έλαμπε στο πλευρό του επιχειρηματία και μάλιστα το dinner είχε εκτός από νόστιμα πιάτα και μια εντυπωσιακή διακόσμηση.

Η Κωνσταντίνα δέχτηκε επίσης πολλά λουλούδια, με την ίδια να δείχνει απόλυτα χαρούμενη στα ξεχωριστά αυτά γενέθλια για εκείνη. Η ιωάννα Σρόιτερ ευχήθηκε στη φίλη της, όπως και η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην θέλει να το φωνάξει τόσο δυνατά και να γιορτάσει με τη χαρά της», είχε αναφέρει στη μακροσκελή ανάρτησή ανακοίνωσης της εγκυμοσύνης της πριν λίγο διάστημα η Κωνστατίνα Σπυροπούλου.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Μια φωτογραφία με τη μητέρα της

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ