Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ αποκαλύπτει: “Έχει φύγει από τη ζωή μου άνθρωπος επειδή είμαι ηθοποιός”

Μοιράστηκε σημεία της προσωπικής της ζωής

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2night Show”. H λαμπερή ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη αναφερόμενη τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική της ζωή.

Τη συγκεκριμένη στιγμή της ζωής της έχει αφιερωθεί στα επαγγελματικά της, ενώ για τον καιρό της απουσίας της δήλωσε: “Δουλεύω πολύ. Υπήρχε μία περίοδος που ήμουν εκτός, όχι εγώ μόνο. Μην ξεχνάς ότι έτσι και αλλιώς καποια στιγμή σταματάμε, η showbiz δεν είναι κάτι σταθερό. Δεν είμαστε δημόσιο, σε βαριέται ο άλλος, βαριέσαι και εσύ, λες θα κάνω κάτι άλλο“.

Η συζήτηση προχώρησε στα προσωπικά. Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ εξέφρασε τις απόψεις της με για την αγάπη και τον έρωτα. Η ίδια δέχεται τυχόν παραπτώματα αν υπάρχει αληθινό συναίσθημα: “Αν ο άνθρωπός σου σε αγαπάει και είναι ο άνθρωπός σου, ας κάνει μία απιστία. Ανανεώνει τις σχέσεις“.

Τέλος η Κωνσταντίνα Μιχαήλ αποκάλυψε πως έχει συμβεί η δουλειά να λειτουργήσει αρνητικά στα προσωπικα της. “Έχει φύγει από τη ζωή μου άνθρωπος επειδή είμαι ηθοποιός. Η ζωή μου, η θεωρία μου, το lifestyle μου ήταν περίεργο” δήλωσε, ενώ συμπλήρωσε με μία δόδη χιούμορ πορς την κάμερα: “Δεν με αγαπούσες, δεν με αγαπούσες“.