Ο βασιλιάς Κάρολος έκανε ένα όμορφο δώρο στη νύφη του, την πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον. Οι δυο τους έχουν καλές σχέσεις κι έτσι ο μονάρχης θέλησε να κάνει την Κέιτ χαρούμενη λίγο πριν εκείνη και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με τα τρία παιδιά τους βρεθούν στο Σάντριγχαμ για τα Χριστούγεννα.

Ο Κάρολος έδωσε στην Κέιτ τον πρώτο της ρόλο στον στρατό, επιτρέποντάς της να αναλάβει ως Συνταγματάρχης των φρουρών της Ιρλανδίας, μια θέση που κατείχε στο παρελθόν ο σύζυγός της πρίγκιπας Γουίλιαμ. Ο πρίγκιπας της Ουαλίας θα γίνει Συνταγματάρχης των φρουρών της Ουαλίας, ένας από τους προηγούμενους ρόλους του Βασιλιά.

Η Καμίλα έχει αναλάβει ως Συνταγματάρχης των Φρουρών των Γρεναδιέρων, ρόλο που κατείχε προηγουμένως ο Δούκας της Υόρκης μέχρι να του αφαιρεθούν οι βασιλικοί τίτλοι τον Ιανουάριο του 2022.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσαν τις αλλαγές ενόψει του Trooping the Colour του επόμενου έτους, το οποίο σηματοδοτεί τα επίσημα γενέθλια του Βρετανού μονάρχη για περισσότερα από 250 χρόνια.

Η παρέλαση των γενεθλίων του βασιλιά -η πρώτη του Καρόλου ως μονάρχης- θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιουνίου, έξι εβδομάδες μετά τη στέψη του η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Μαΐου. Ο βασιλιάς Κάρολος μάλιστα θα απομακρυνθεί από μια χριστουγεννιάτικη παράδοση που καθιέρωσε η μητέρα του, βασίλισσα Ελισάβετ, αυτά τα Χριστούγεννα.

Ιστορικά, η βασίλισσα παρέμενε στο Σάντριγχαμ μετά τα Χριστούγεννα μέχρι και τον Φεβρουάριο. Ωστόσο, ο βασιλιάς Κάρολος θα βρεθεί στο Μπέρκχαλ -το κτήμα του στη Σκωτία- με τη σύζυγό του Καμίλα. Ο μονάρχης θα ταξιδέψει εκεί την Πρωτοχρονιά και θα παραμείνει για αρκετές εβδομάδες.

To μήνυμα της Κέιτ Μίντλετον

Σε μια ειδική προηχογραφημένη εισαγωγή για την εορταστική συναυλία της Κέι Μίντλετον, που ονομάζεται Royal Carols: Together At Christmas, η πριγκίπισσα είπε ότι ήταν «ενθουσιασμένη» που επέστρεψε στο Αββαείο για δεύτερη χρονιά. Η Κέιτ αφιέρωσε την εκδήλωση στη βασίλισσα Ελισάβετ και σε «όλους εκείνους που δυστυχώς δεν είναι πια μαζί μας».

«Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι τα πρώτα μας χωρίς την αείμνηστη Μεγαλειότητα της βασίλισσα Ελισάβετ», είπε πριν από τη λειτουργία. «Η Αυτή Μεγαλειότητα είχε τα Χριστούγεννα στην καρδιά της, ως μια εποχή που έφερνε κοντά τους ανθρώπους και μας θύμιζει τη σημασία της πίστης, της φιλίας και της οικογένειας , ώστε να δείξουμε ενσυναίσθηση και συμπόνια».

«Φέτος, προσκαλέσαμε εκατοντάδες εμπνευσμένα άτομα. Εκείνοι που επιδεικνύουν τη δύναμη της αλληλεγγύης και των κοινοτικών αξιών, επιτρέποντάς μας να συνεχίσουμε την παράδοση της Αυτής Μεγαλειότητας να αναγνωρίζουμε και να ευχαριστούμε όσους έχουν υπερβεί και υποστηρίξουν άλλους. Η Αυτού Μεγαλειότητα μας αφήνει μια απίστευτη κληρονομιά που έχει εμπνεύσει βαθιά πολλούς από εμάς. Επομένως, ενώ τα Χριστούγεννα θα είναι πολύ διαφορετικά φέτος, μπορούμε ακόμα να θυμόμαστε τις αναμνήσεις και τις παραδόσεις που μοιραστήκαμε. Αφιερώστε χρόνο για να γιορτάσετε με την οικογένεια και τους φίλους σας όλα τα υπέροχα πράγματα που κάνουν τα Χριστούγεννα τόσο ξεχωριστά», δήλωσε η Κέιτ Μίντλετον. Η εκδήλωση της Κέιτ Μίντλετον θα προβληθεί την παραμονή των Χριστουγέννων στο ITV.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ