Η Κατερίνα Στικούδη φαίνεται να έχει ρίξει γέφυρα συμφιλίωσης με την Ελένη Φουρείρα, καθώς οι δύο show women έχουν εδώ και χρόνια κάτι σαν μια άτυπη κόντρα μεταξύ τους.

Μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε», λοιπόν, η Κατερίνα Στικούδη απάντησε στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου Άννας Ζηρδέλη τόσο για την Ελένη Φουρέιρα όσο και για την Ελευθερία Ελευθερίου και τα όσα διαδραματίζονται στο Survivor

«Δεν με ενδιαφέρει αν μέσα από το Survivor ο οποιοσδήποτε καλλιτέχνης έχει προκαλέσει διάφορα συναισθήματα στον κόσμο, είτε δηλαδή είναι αγαπητός είτε όχι. Είναι πολύ άδικο να κρίνουμε αυτούς τους ανθρώπους σε αυτές τις συνθήκες που βρίσκονται και να τους κρίνουμε τόσο αυστηρά για την προσωπικότητα τους, την συμπεριφορά τους και τα νεύρα τους».

Στικούδη

Η Κατερίνα Στικούδη για την Ελένη Φουρέιρα

Παράλληλα, η συμμετέχουσα του «YFSF» ρωτήθηκε για την Ελένη Φουρέιρα και την τηλεπαρουσίαση της ίδιας στο «House of Fame» με την performer να ξεκαθαρίζει ότι δεν την έχει παρακολουθήσει: «Δυστυχώς δεν την έχω δει. Έχω δει κάποιες εικόνες. Μπράβο στον οποιονδήποτε τολμάει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα». Μια απάντηση που φαίνεται να ρίχνει γέφυρα συμφιλίωσης!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ