Η Κατερίνα Διδασκάλου πρωταγωνιστεί στην πολυαναμενόμενη σειρά του Alpha «Μαύρο Ρόδο», η οποία έζησς σε μοναστήρι της Κρήτης προκειμένου να ακολουθήσει τους ρυθμούς και τους κανόνες της μοναστικής ζωής. Το zappIT.gr εξασφάλισε φωτογραφίες της Κατερίνας Διδασκάλου στους χώρους της μονής όπου προετοιμάζεται εντατικά για τον ρόλο της

Στη δραματική σειρά του Alpha «Μαύρο Ρόδο», που έρχεται το φθινόπωρο στις οθόνες μας, η Κατερίνα Διδασκάλου υποδύεται την ηγουμένη Φιλαρέτη και η Φωτεινή Παπαθεοδώρου τη δόκιμη μοναχή Ελισάβετ, που θα δοκιμαστεί εξαιτίας ενός παράφορου έρωτα. Για την προετοιμασία των απαιτητικών ρόλων τους, οι δύο ηθοποιοί ακολούθησαν για πρώτη φορά σε ελληνική τηλεοπτική παραγωγή μία αλλιώτικη διαδικασία και μπήκαν σε ένα πραγματικό μοναστήρι στην Κρήτη.

Η Κατερίνα Διδασκάλου και η Φωτεινή Παπαθεοδώρου διέμειναν για περίπου δέκα ημέρες στην Ιερά Μονή Αγίας Ειρήνης του Ρεθύμνου και ακολούθησαν με ευλάβεια το τυπικό του μοναστικού βίου, από το πρόγραμμα των θείων λειτουργιών μέχρι τις καθημερινές συνήθειες που έχουν οι μοναχές.

Η διαδικασία αυτή ήταν εξαιρετικά χρήσιμη ώστε να κάνουν την έρευνά τους για τους ρόλους τους και να διαμορφώσουν ανάλογα τα εκφραστικά τους μέσα. Παρατηρώντας τον τρόπο με τον οποίο ζουν οι μοναχές στον χώρο της μονής, οι δύο ηθοποιοί άντλησαν πολύτιμα στοιχεία για το βλέμμα, τη φωνή, τη στάση του σώματός τους, αλλά και για άλλες ιδιαιτερότητες από τον μοναστικό βίο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ