Η Κάλια Ελευθερίου βρίσκεται στην πιο δημιουργική περίοδο της ζωής της και κυκλοφορεί για πρώτη φορά… άρωμα με την υπογραφή της.

Η influencer και ραδιοφωνική παραγωγός έκανε για μια ακόμη φορά την έκπληξη και σύμφωνα με πληροφορίες δημιούργησε ένα “λουλουδένιο” , νεανικό άρωμα, το οποίο έχει μυρωδιά και επιρροή από το πανέμορφο φυτό εντελβάις.

Δείτε την ανάρτησή της, ενώ το άρωμα θα βρίσκεται σε επιλεγμένες boutique και online.

Το εντελβάις είναι μικρό, άσπρο και χνουδωτό φυτό και φυτρώνει ψηλά σε βραχώδεις γκρεμούς της Αυστρίας και λόγω των οικολογικών προβλημάτων της Ευρώπης και ιδιαίτερα των Άλπεων το εντελβάις συγκαταλέγεται ανάμεσα στα είδη που κινδυνεύουν με εξαφάνιση. Εξαιτίας αυτού το προβλήματος, από το φθινόπωρο του 1990 ένας αριθμός φυτών εντελβάις μεταφέρθηκε στη Νέα Ζηλανδία σε ένα νέο προστατευμένο χώρο για διατήρηση και αναπαραγωγή του είδους.

Το εντελβάις ονομάζεται και Βασίλισσα των Πάγων ή Αιώνιο Λουλούδι των Άλπεων. Στη γλώσσα των φυτών συμβολίζει τη δύναμη. Είναι γνωστό επίσης ως αστέρι των Άλπεων. Υπάρχουν πολλοί μύθοι σχετικά με την προέλευση του. Σύμφωνα με έναν από αυτούς το αστέρι που οδηγούσε τους τΡΕΙς Μάγους διαλύθηκε σε αμέτρητα μικρότερα πεφταστέρια που σκορπίστηκαν στις πλαγιές των Άλπεων, όπου φυτρώνουν τώρα τα «Αστέρια των Πάγων». Ένας άλλος μύθος ισχυρίζεται ότι φύτρωσαν από τα δάκρυα της Βασίλισσας του Χιονιού την πρώτη φορά που ένιωσε οίκτο. Είναι κοινό στοιχείο ιστοριών αγάπης και τραγωδίας, ως σύμβολο αληθινής αγάπης και αξιών. Η λαϊκή παράδοση εξηγεί ότι ένας νέος άντρας θα σκαρφαλώσει στους απότομους γκρεμούς, θα αποσπάσει ένα εντελβάις και θα το φέρει στην πολυαγαπημένη του. Σύμφωνα με λαϊκές παραδόσεις της περιοχής λέγεται ότι «μόνο οι εκλεκτοί μπορούν να πιάσουν το εντελβάις».

Όπως και να έχει στα χέρια της Κάλιας το άρωμα παραμένει μοναδικό, μυρωδάτο και έτοιμο να κατακτήσει την αγορά και να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στις γυναίκες, αναδεικνύοντας την πιο fresh πλευρά τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ